×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-18
PAPILDINĀTS: Siguldā notiks koncertizrāde „Paldies tev, draugs!”

17.maijā plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks koncertizrāde „Paldies tev, draugs!”, kurā tautā jau labi zināmi un iemīļoti mūziķi: Jānis Krūmiņš no grupas „Apvedceļš”, dziedātājs Andris Daņiļenko, dziedātāja Antra Ozola, saksofonists Māris Trankalis, čigānu vijoles virtuozs un dziedātājs Kaspars Pudniks, kā arī pavadošās vokāla dziedātājas Beāte Meldere, Kristīne Mitrevica izpildīs mākslinieku jaunākās dziesmas no pavisam nesen klajā nākušajiem mūzikas albūmiem, kā arī īpašus instrumentālus priekšnesumus vēl nebijušos tandēmos. Izskanēs arī tautā jau iemīļotas dziesmas un melodijas, kurām koncerta apmeklētāji varēs dziedāt līdzi.

Biļetes cena no 8 līdz 12 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide. Lai iegādātos biļeti „Biļešu servisa” kasē ar 20% atlaidi, ir jāievada Siguldas ID kartes numurs. Maksimālais biļešu skaits ar kodu – divas biļetes.

Biļetes iegādājamas „Biļešu servisa” kasēs un „Biļešu paradīzes” kasē Siguldā, Raiņa ielā 3 (biļešu kases darba laiks: otrdienās, trešdienās, piektdienās no plkst.10.00 līdz 19.00, ceturtdienās no plkst.10.00 līdz 17.00, sestdienās no plkst.12.00 līdz 15.00, svētdienās, pirmdienās – slēgts).
Pasākuma dienā, 17.maijā, biļetes būs iespējams iegādāties pasākuma vietā, vienu stundu pirms koncerta.

Papildu informācija, zvanot uz tālruni 66117114.

Uzmanību! Siguldas pagasta Kultūras nams informē, ka 17.maijā plānotā koncertizrāde „Paldies tev, draugs!” pārcelta uz 16.oktobri. Uz 17.maija koncertizrādi Iegādātās biļetes būs derīgas 16.oktobrī, kā arī tās ir iespējams atgriezt „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās. Pasākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi