×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-18
Aicina uz semināru par kokiem pilsētā un to kopšanu

Turpinot Siguldas identitāti veidojoša tematiskā plānojuma izstrādi, uzsākts darbs pie pilsētas ielu apstādījumu esošās situācijas pārskata veidošanas un nākotnes redzējuma par koku kopšanu ielu apstādījumos. 9.maijā plkst.14.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas telpās (domes sēžu zālē, 2.stāvā) interesenti aicināti uz semināru „Koki Siguldā ir vērtība? Koki Siguldā ir vērtība!”.

Seminārā vairāki eksperti runās par koku nozīmi un vērtību pilsētā, kokiem Siguldas apstādījumos, to drošību un kopšanu, ietekmi uz inženierkomunikācijām un inženierbūvēm, jaunu koku stādīšanu. Tāpat tiks diskutēts par situāciju un risinājumiem konkrētās teritorijās, piemēram, Rīgas un Pils ielās, Raiņa parkā un citviet Siguldā.

Dalība seminārā – bez maksas.

Pasākums tiks filmēts un pārraidīts tiešraidē.

Jau ziņots, ar saukli „Siguldieši plāno!” uzsākts darbs pie Siguldas identitāti veidojoša tematiskā plānojuma izstrādes, lai veidotu kvalitatīvu un ilgtspējīgu novada infrastruktūru un publisko telpu. Plānojums tiks izstrādāts sešos posmos: satiksmes infrastruktūra, inženiertehniskās komunikācijas, kultūrvēsturiskais mantojums, arhitektūras vizuālo izteiksmes līdzekļu lietojums, rekreācijas teritoriju, kā arī zaļumvietu attīstība un pārvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi