×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-19
Bērnu rotaļu laukumi Siguldā sagatavoti vasarai

Siguldas novada pašvaldība apsekojusi pašvaldības bērnu rotaļu laukumus Jaunatnes un Institūta ielā, Raiņa parkā un Jēkaba laukumā, demontējot salauztos un bojātos iekārtu elementus. Pašvaldības speciālisti norāda, ka rotaļu laukumi ir droši, iekārtas ir sertificētas un atbilst drošības noteikumiem. Siguldas rotaļu laukumu atjaunošanā un jaunu elementu uzstādīšanā kopumā ieguldīts vairāk nekā 47 tūkstoši eiro.

Šajā pavasarī Raiņa parkā atjaunoti āra trenažieri, uzstādīti vairāki jauni rotaļu elementi, kā arī veikta rotaļu elementu krāsošana un detaļu atjaunošana, uzstādīti bērnu vecuma grupai atbilstoši elementi. Iestājoties atbilstošiem laikapstākļiem, šogad plānots papildināt rotaļu laukuma iekārtas ar dubultajām tandēmšūpolēm, kurās vecāki varēs šūpoties kopā ar bērniem. Zem jaunajām šūpolēm tiks uzstādīts gumijas segums, bet mazāko bērnu laukuma zonā, uzklausot vecāku ierosinājumus, tiks saglabāts smilšu segums, un vietās, kur nepieciešams, tas tiks atjaunots visos pašvaldības bērnu rotaļu laukumos.

Jēkaba ielas rotaļu laukumā atjaunots rotaļu elementu krāsojums, uzlabota šūpoļu drošība, kā arī uzstādīts jauns rotaļu elements. Savukārt bērnu laukumā Jaunatnes ielā atjaunotas šūpoles, balansieris un smilšu kaste.

Bērnu laukumam Institūta ielā atjaunots rotaļu elementu krāsojums. Šogad šajā bērnu rotaļu laukumā tiks uzstādīti āra trenažieri arī pieaugušajiem.

Lai sekotu līdzi kopējam rotaļu laukumu aprīkojumam un tā drošībai, bērnu laukumu apsekošana notiek regulāri – nākamā ekspertīze bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma izvērtēšanai plānota šā gada oktobrī, lai nepieciešamos uzlabojumus varētu paredzēt nākamā gada budžetā.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti aicina pret bērnu rotaļu elementiem izturēties ar rūpību – katru gadu rotaļu laukumiņos tiek veikti postījumi, kas pašvaldībai izmaksā vairākus tūkstošus eiro, liedzot veikt lielākas investīcijas rotaļu laukumu pilnveidošanā. Ja redzat, ka iekārtas tiek bojātas vai neatbilstoši lietotas, pašvaldības speciālisti lūdz vecākus nebūt vienaldzīgiem un aizrādīt līdzcilvēkiem vai nepieciešamības gadījumā informēt Siguldas novada Pašvaldības policiju, zvanot uz tālruņa numuru 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi