×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-20
Noslēgts līgums par kanalizācijas tīklu paplašināšanu Siguldā

SIA „Saltavots” noslēgusi līgumu ar SIA „Monum” par kanalizācijas tīklu izbūves turpināšanu Siguldas pilsētā. Darbi galvenokārt tiks veikti ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda atbalstu projektā „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta” un tie jāpabeidz līdz šī gada 31.decembrim.

Tiks paplašināta centralizētā sadzīves kanalizācijas sistēma Kalmju, Meldru, Mālkalnu, Eduarda Veidenbauma, Krišjāņa Barona, Nītaures, Strēlnieku, Pulkveža Brieža, Allažu un Kaijas ielās vai to posmos. Tāpat tiks izbūvēta jauna kanalizācijas sūkņu stacija un veikta vienas esošās kanalizācijas sūkņu stacijas tehnoloģiskā aprīkojuma pārbūve.

Līgums arī paredz par Siguldas novada pašvaldības līdzekļiem Kaijas ielā izbūvēt lietus kanalizācijas sistēmu un ielas apgaismojumu, savukārt Krišjāņa Barona ielas posmā atjaunot asfalta seguma virskārtu.

Darbus plānots sākt tuvāko nedēļu laikā. Informācija par būvdarbu norisi un satiksmes ierobežojumiem, ja tādi būs, regulāri tiks publicēta tīmekļa vietnēs www.sigulda.lv un www.saltavots.lv, kā arī citos informācijas kanālos.

Jau ziņots, ka kanalizācijas tīklu paplašināšana ar Eiropas Savienības atbalstu sākās 2017.gada jūnijā, bet darbi tika pārtraukti novembrī, jo izpildītājs, SIA „Būvenergo A”, neievēroja termiņus.

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi