×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-23
12.maijā sezonu sāks skrējiens „Sigulda Up Cup”

Jau astoto gadu norisināsies skrējienu seriāls „Sigulda Up Cup”, kurā piedalīties aicināts ikviens skriešanas aktīvists un aktīvās atpūtas piekritējs. Tas tiks organizēts četros posmos visas vasaras garumā, ik mēnesi piedāvājot vienu sacensību posmu. 12.maijā plkst.11.00 norisināsies pirmais no tiem – Krimuldas serpentīna ceļa skrējiens, kurā dalībniekiem būs jāveic 790 metrus garš skrējiens augšup.

Sacensību rezultāti atsevišķi tiks vērtēti sievietēm un vīriešiem 10 vecuma grupās. Skrējiena dalībnieki vienlaikus cīnīsies par posma tituliem „Serpentīna ceļa karalis” un „Serpentīna ceļa karaliene”.

Dalības maksa bērniem un jauniešiem no 10 līdz 29 gadu vecumam – 3 eiro, pieaugušajiem no 30 līdz 59 gadu vecumam – 4,50 eiro un senioriem – 2,50 eiro. Siguldas Sporta skolas audzēkņi sacensībās var startēt bez maksas. Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji, sacensību dienā, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, atlaides: bērniem un senioriem 2,50 eiro, bet pieaugušajiem 3,50 eiro.

Pieteikšanās „Sigulda Up Cup” pirmajam posmam no 23.aprīļa sacensību tīmekļa vietnē siguldastakas.com.

Skrējienu seriāla „Sigulda Up Cup” posmi:
• 10.jūnijs plkst.11.00 skrējiens Siguldas pilsētas trasē;
• 21.jūlijs plkst.9.00 sprinta skrējiens Turaidas tornī;
• 25.augusts plkst.11.00 skrējiens augšup pa bobsleja un kamaniņu trasi.

Skrējienu seriālu „Sigulda Up Cup 2018” organizē biedrība „Siguldas Maratona klubs” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Sacensības atbalsta: „Dobeles Dzirnavnieks”, maiznīca „Flora”, „Puķu Elvis”, SPA Hotel „Ezeri”, „Bandana”, „Tarzāns”, „Sigulda Adventures”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi