×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-27
Mores pamatskola aicina uz atvērto durvju dienām

15.maijā Mores pamatskolā tiks organizēta atvērto durvju diena, kurā būs iespēja iepazīties ar skolas vidi un skolotājiem, vērot stundu norisi un pašiem piedalīties mācību stundās.

Mores pamatskola no 1.septembra piedāvās pirmsskolas izglītības iestādes pakalpojumus bērniem no pusotra gada vecuma jaukta vecuma grupā. Mores pamatskolā jau šobrīd tiek īstenota obligātā pirmsskolas izglītības programma piecus un sešus gadus veciem bērniem, kuriem pieejams labiekārtots rotaļu laukums, kā arī piemērota vide pastaigām un aktīvai vides izziņai.

6.jūnijā plkst.17.00 Mores pamatskolā uz tikšanos tiek aicināti visi topošo Mores pamatskolas bērnudārza audzēkņu un skolēnu vecāki, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar bērnudārza un skolas gaitu uzsākšanu.

Papildu informāciju par pirmsskolas izglītības programmas un pamatizglītības programmu īstenošanu Mores pamatskolā var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 26153596 vai rakstot skolas direktorei Tīnai Blūmai uz e-pasta adresi tina.bluma@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi