×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-27
„S!-Velo 2018” sacensību 1.posms pulcē 178 velobraucējus

27.aprīlī Fischer Slēpošanas centrā pulcējās 178 lieli un mazi velosipēdisti, lai dotos riteņbraukšanas seriāla „S!-Velo 2018” 1.posma trasēs. Sacensības norisinājās 22 grupās un atkarībā no sportotāju vecuma un pieredzes dalībnieki veica distances no 400 metriem līdz 20 kilometriem.

Posma rezultātus var apskatīt tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv, sociālajā tīklā Facebook un sacensību norises vietā, Puķu ielā 4, Siguldā.

Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau 4.gadu un ir kļuvis par vienu no sacensību tradīcijām Siguldā. „S!-Velo” nolūks ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā un videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Šajā sezonā plānoti vēl četri „S!-Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi: 31.maijā, 28.jūnijā, 26.jūlijā, 30.augustā. Noslēdzošajā „S!-Velo” riteņbraukšanas seriāla posmā norisināsies arī seriāla apbalvošanas ceremonija

Sacensības atbalsta: Siguldas novada pašvaldība, Fischer Latvia, biedrība „A2”, Fischer Slēpošanas centrs, SIA „Rīgas Piensaimnieks”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Veloprofs.lv”, SIA „Siguldas saldējums”, „Dabas laboratorija”, „Dobeles Dzirnavnieks”, piedzīvojumu parks „Tarzāns”, kafejnīca „Mr.Biskvīts”.

Atgādinām, ka drīzumā sāksies vēl divi sacensību seriāli: 10.maijā skriešanas, nūjošanas seriāls „S!-Skrien 2018” un 24.maijā skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriāls „S!-Skate 2018”.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA Siguldas Sporta serviss”

Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi