×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-02
Siguldietes piedalās kustību festivālā „Jaunpils 2018”

27.aprīlī Siguldas 1.pamatskolas aerobikas pulciņa dalībnieces piedalījās Jaunpils kustību festivālā, ko organizēja kustību studija „Miks” sadarbībā ar pašvaldības aģentūru „Jaunpils” un SIA „Zaļā josta”.

Katru gadu meitenes apgūst jaunu aerobikas priekšnesumu, ar ko piedalās Jaunpils festivālā. Festivāls tiek rīkots, lai atbalstītu bērnu un jauniešu nepieciešamību apliecināt sevi dejā, popularizēt videi draudzīgas aktivitātes un veselīgu dzīvesveidu, aktīvi atpūsties, iegūt jaunus draugus un gūt piedalīšanās prieku.

Festivālā aicināti piedalīties bērni līdz 18 gadu vecumam un dejotāji seniori. Dalībnieki festivālā piedalās vienā no četrām vecuma grupām: pirmsskolas vecuma grupā, 1.– 4.klašu grupā; 5.– 9. klašu grupā; 10.–12. klašu grupā un mūžam jaunie. No Siguldas 1.pamatskolas piedalījās 1.– 4. klašu grupas 13 meitenes un 5.– 9. klašu grupas 11 meitenes ar aerobikas priekšnesumiem, ko sagatavoja skolotāja Lelde Namiķe.

Paralēli priekšnesumiem meitenēm bija iespēja apmeklēt festivāla izklaidējošo programmu, kurā tika piedāvāta brīvā skatuve, radošās darbnīcas, vides izglītības spēles un konkursi kopā ar SIA „Zaļā josta”, kārumu tirgotavas pils zālēs un pagalmā, fotografēšanās kopā ar lielajām lellēm kā arī festivāla sponsoru balvas un piemiņas veltes, diskotēka, atpūtas vakars grupu vadītājiem.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Namiķe
Aerobikas pulciņa vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi