×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-02
Aicina just līdzi Siguldas jauniešiem un piedalīties pirmajā fizikas festivālā

Iekļūstot Rīgas reģiona labāko komandu desmitniekā, Siguldas jaunieši 46 reģiona komandu konkurencē ir kvalificējušies erudīcijas konkursa „FIZMIX Eksperiments” finālam, kurā 12.maijā Rīgā tiksies spēcīgākās komandas no visas Latvijas. No Rīgas reģiona par fizikā zinošākās komandas titulu valsts mērogā un iespēju doties uz aizraujošu vasaras nometni sacentīsies arī Tukuma, Jūrmalas, Majoru un Ikšķiles, 8. un 9.klašu skolēni.

Šogad konkursa fināls būs reizē arī Latvijā pirmais fizikas festivāls ar plašu izglītojoši izklaidējošu programmu ne vien pašiem finālistiem, bet arī līdzjutējiem un visiem zinātkārajiem bērniem un jauniešiem. Iespēja klātienē sekot līdzi konkursa lielā fināla izspēlei, kurā vienuviet tiksies 360 skolēnu no visas Latvijas, būs festivāla centrālais notikums. Vairāk informācijas par festivāla programmu var lasīt šeit.

„Konkursa noslēgums būs vēl nebijis notikums – finālisti varēs gan pārbaudīt savas zināšanas oriģinālos un āķīgos uzdevumos, gan piedzīvot īstus fizikas svētkus – Latvijā pirmo fizikas festivālu. Tajā ļoti gaidīti ir arī komandu līdzjutēji – skolasbiedri, brāļi, māsas un vecāki –, lai eksaktās zinības daudzveidīgās un aizraujošās aktivitātēs iepazītu visi kopā,” stāsta AS „Latvenergo” erudīcijas konkursa „FIZMIX Eksperiments” projekta vadītāja Danute Kindzule.

Vairāk informācijas par komandām, to dalībniekiem un konkursa atlases kārtas rezultātiem lasīt šeit.

Informāciju sagatavoja:
Kate Nītiņa
Konkursa koordinatore    


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi