×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-03
Vecākus aicina iesaistīties jaunā pirmsskolas iestāžu ēdināšanas iepirkuma kritēriju izstrādē bērnudārzos

Siguldas novada pašvaldība ir saņēmusi SIA „Vita Mārkets" iesniegumu par ēdināšanas pakalpojumu līguma laušanu no 31.jūlija. Pašvaldības speciālisti jau uzsākuši darbu pie jauna ēdināšanas iepirkuma nosacījumu izstrādes, lai jaunajā mācību gadā pilsētas pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņiem nodrošinātu kvalitatīvus ēdināšanas pakalpojumus. Lai pārrunātu plānotā ēdināšanas pakalpojuma iepirkuma vērtēšanas kritērijus un līguma nosacījumus arī ar pirmsskolas izglītības iestāžu padomju pārstāvjiem un bērnudārzu audzēkņu vecākiem, 15.maijā plkst.18.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas zālē notiks tikšanās ar pašvaldības pārstāvjiem.

SIA „Vita Mārkets" Siguldas pilsētas pirmsskolas iestāžu audzēkņiem ēdināšanas pakalpojumus sniedza kopš 2016.gada, kad uzņēmums tika izvēlēts iepirkuma rezultātā, kurā tika vērtēta pretendentu atbilstība vairākiem kritērijiem, tostarp, produktu kvalitāte un ēdienkaršu atbilstība pirmsskolas vecuma bērniem.

Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa aicina bērnudārzu audzēkņu vecākus aktīvi iesaistīties gan jaunā pirmsskolas iestāžu ēdināšanas iepirkuma izstrādē, gan ēdināšanas pakalpojuma kvalitātes kontrolē mācību procesa laikā.

Siguldā ir vairākas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes: bērnudārzs „Ābelīte”, „Ieviņa”, „Pasaciņa”, „Pīlādzītis”, „Saulīte” un „Tornīši”, kuras apmeklē 1034 mazie novadnieki. Vecākiem, kuru bērni apmeklē pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes, ir jāsedz tikai bērnu ēdināšanas izmaksas, pārējos izdevumus – ap 167 eiro mēnesī par katru audzēkni sedz Siguldas novada pašvaldība. Kopš 2017.gada oktobra maksa par bērnu trīsreizēju ēdināšanu ir 2,70 eiro dienā, bet kopš 2018.gada pašvaldība papildus 10% apmērā līdzfinansē pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu ēdināšanas izmaksas. Finansiāls pašvaldības atbalsts pieejams arī tām novadnieku ģimenēm, kuru bērni apmeklē privātās izglītības iestādes vai izmanto sertificētu auklīšu pakalpojumus.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi