×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-03
Laurenču sākumskola uzņem ciemiņus no Kalsnavas pamatskolas

Laurenču sākumskolas 3.b klase, skolotājas Ieva Razgačeva un Vanesa Čeičiniece 2.maijā uzņēma ciemiņus no Kalsnavas pamatskolas, lai kopā atskatītos uz Laurenču sākumskolas teritorijā uzstādītās kukaiņu mājas un tās iemītnieku dzīvi šajā mācību gadā. 

2017.gada augusta beigās starp abām skolām aizsākās eTwinning projekts „Kukaiņu māja caur gadalaikiem”, kurā Kalsnavas pamatskola un to pārstāvošās skolotājas Ilze Stikāne un Ilzīte Oga aktīvi iesaistījās kukaiņu mājas būvniecībā skolas teritorijā, kas tika atklāta 2017.gada 20.oktobrī, tādu pašu ar laiku plānojot izveidot arī Latvijas Valsts Mežu Kalsnavas arborētuma rododendru dārzā.

Projekta nolūks bija pievērst skolēnu uzmanību kukaiņu lomai dabā, tos apskatot dažādu mācību priekšmetu ietvaros un veicot salīdzinājumu, kā vide ietekmē kukaiņu sastāvu un aktivitāti apmesties kukaiņu mājā. 2.maijā Laurenču sākumskolas kukaiņu māja tika atvērta, veikti novērojumi, skolēniem bija iespēja ar mikroskopu palīdzību izpētīt kukaiņu mājas iemītniekus.

Paldies Mārtiņam Kalniņam un Zanei Pīpkalējai, kuri piedalījās kukaiņu mājas atvēršanas brīdī un dalījās ar savām zināšanām un pieredzi par kukaiņiem, kā arī ciemiņiem no Kalsnavas pamatskolas par jauko tikšanos.

Informāciju sagatavoja:
Vanesa Čeičiniece
Laurenču sākumskolas direktora vietniece audzināšanas jomā

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi