×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-02-18
Siguldieši piedalās Eiropas čempionātā badmintonā Liverpūlē

Eiropas komandu čempionāts badmintonā pašlaik turpinās Lielbritānijas pilsētā Liverpūlē. Latvijas izlase, kuras sastāvā startē arī siguldieši Kārlis Vidass un Guntis Lavrinovičs, pirmajā spēlē ar 0-5 piekāpās spēcīgajai Krievijas komandai.  

Viena komandu spēle sastāv no piecām individuālajām cīņām – vīriešu un sieviešu vienspēles, vīriešu un sieviešu dubultspēles un jauktās dubultspēles. Otrajā spēlē pret Baltkrievijas izlasi arī tika piedzīvots zaudējums ar 0-5, bet spēles bija daudz līdzīgākas. Trešajā apakšgrupas spēlē pret Norvēģiju tika panākta uzvara ar 3-2, pateicoties mūsu pāra K.Vidass, G.Lavrinovičs uzvarai vīriešu dubultspēlē.

Latvijas izlasei čempionāts ir beidzies ar dalītu 17.- 24.vietu, jo cīņu par medaļām turpina tikai astoņas spēcīgākās vienības – Dānija, Anglija, Krievija, Nīderlande, Ukraina, Polija, Vācija un Francija. Sacensību rezultātiem iespējams sekot čempionāta mājaslapā: http://www.tournamentsoftware.com

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi