×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-03
Siguldas pils kvartālā izsolīs telpas uzņēmējdarbībai

Trešdien, 9.maijā, Siguldas novada pašvaldība organizēs Siguldas pils kvartāla telpu un nekustamā īpašuma izsoles. Siguldas pils kvartāla attīstības stratēģija un izsoles noteikumi paredz, ka telpas trīs vēsturiskajās ēkās vairāk nekā 965 m2 platībā būs pieejamas mākslinieku un dizaineru darbnīcām, koprades darba telpām, ielu tirdzniecības vietai, kā arī sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanai.

Darbnīcām kopumā tiks izsolītas 18 telpu grupas no 8,10 m2 līdz 62,3 m2 platībā. Atjaunotās muižas koka mājas 1.stāvā būs pieejamas deviņas amatnieku, mākslinieku vai dizaineru darbnīcas no 8,10 m2 līdz 50,4 m2, bet ēkas 2.stāvā izsolē tiks nodotas telpas 171,70m2 platībā koprades telpas izveidei.

Rezidenču mājas 1.stāvā pieejamas trīs darbnīcas 62,3 m2 , 54 m2 un 51,5 m2 platībā, katrā telpā pieejams ūdens pieslēgums. Savukārt radošās darbnīcas mājā kopumā pieejamas sešas darbnīcas: 35,4 m2 , 26,2 m2 un 10,6 m2 platībā ēkas 1.stāvā, kā arī 40,9 m2 , 28,7 m2 un 4,9 m2 platībā ēkas 2.stāvā.

Noslēdzot būvdarbus un teritorijas labiekārtošanas darbus, Siguldas pils kvartāla teritorijā koka tirdzniecības kioskos atgriezīsies arī ielu tirgotāji. Izsolē būs pieejams nomai viens ielu tirdzniecības kiosks 9 m2 platībā.

Lai palielinātu apmeklētāju uzturēšanās laiku Siguldas pils kvartālā, izsolē tiks nodots arī nekustamais īpašums „Brūzis” 82,86 m2 platībā un koka terase 115 m2 platībā, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanai teritorijā starp ēku un terasi.

Plašākai informācijai šeit pieejami izsoles noteikumi:


Siguldas pils kompleksa ēku pārbūve un teritorijas labiekārtošana tika uzsākta 2015.gadā. Ēku pārbūve un rekonstrukcijas kopējās izmaksas sasniedz ap pieciem miljoniem eiro, daļu no izmaksām – 3 085 516,71 eiro sedz Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi