×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-03
Siguldiešiem panākumi Latvijas čempionātā badmintonā jauniešiem

Aizvadītajā nedēļā Talsos norisinājās Latvijas čempionāts badmintonā jauniešiem U-15 grupā. Tajā laureātu godā dominēja Siguldas jaunieši. Latvijas čempionātā U-15 tika pasniegtas 24 medaļas, tai skaitā Jelgavai un Valmierai pa vienai, Rīgai – divas, Talsiem – trīs, bet pārējās 17 medaļas saņēma trenera Aināra Gurecka audzēkņi no Siguldas.

Marta Brengule izcīnīja zelta medaļu gan meiteņu vienspēlēs, gan meiteņu dubultspēlēs pāri ar Amandu Sofiju Grosbergu, gan arī jauktajās dubultspēlēs pāri ar Alenu Zandovski. Siguldieši izcīnīja zelta medaļas arī zēnu dubultspēlēs – Dāvis Strazdiņš pāri ar Alenu Zandovski.

Meiteņu vienspēlēs visu goda pjedestālu aizņēma siguldietes – 2. un 3.vietā ierindojās Anna Kupča un Annija Rulle-Titava. Arī viennspēlēs jauniešiem 2. un 3. vietā attiecīgi – siguldieši Alens Zandovskis un Dāvis Strazdiņš.

Vēl sudraba godalga Annijai Rullei-Titavai un Annai Kupčai, kā arī bronza – Paulai Mackēvičai pārī ar valmierieti Arīnu Babri dubultspēlēs meitenēm. Jaukto pāru cīņās otrie palika jelgavnieks Pauls Eliass Rozenvalds un Amanda Sofija Grosberga, trešie – Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča.

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi