×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-03
Pašvaldība aicina novadniekus izteikt viedokli par Saules parka attīstību

Lai atjaunotu Saules parku, Siguldas novada pašvaldība Latvijas simtgades gadā uzsāks parka labiekārtošanu, tajā iestādot 100 ozolus. Saules parks šovasar tiks papildināts ar citiem apstādījumiem un turpmākajos gados tiks veidots kā atpūtas parks un pastaigu vieta Siguldas novada iedzīvotājiem un viesiem.

Lai izzinātu sabiedrības viedokli par Saules parka nākotnes attīstību, pašvaldība līdz 18.maijam aicina novadniekus piedalīties aptaujā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Māris Smilga
- 2018-05-27 23:57

Paldies par atbildi! Tikai man nav skaidrs, kad un kā mēs Raiņa parku labiekārtosim. Jūtu, ka man tiks atbildēts, ka tur taču ir atrakcijas, bērnu laukums utt. Esmu tur bijis dažas reizes, šā parka daļa mani principā neinteresē. Visu dzīvi esmu gājis un ar velosipēdu braucis uz pilsētas centru pa parka vienu no galvenajiem ceļiem. Raiņa parku dažādos virzienos katru dienu šķērso daudzi cilvēki, skolēni. Parka stāvoklis tā vidus daļā ir bēdīgs un Siguldai apkaunojošs. Ir jāizšķiras-mežs, slīkšņa vai labiekārtots parks pilsētas centrā. Par perifērijām var domāt pēc centra sakārtošanas.

Atbilde: Māris Smilga
Administrācija
- 2018-05-28 11:19

Labdien!
Siguldas novada pašvaldības speciālisti jau vairākkārt informējuši, ka patlaban tiek izstrādāts Siguldas vizuālās identitātes tematiskais plānojums, kura viens no uzdevumiem ir sagatavot Raiņa parka (arī Maija parka, Tautas parka un Allažmuižas parka) apbūves, ainavu un labiekārtojuma veidošanas principus ģenplāna skices līmenī. Plānots, ka vasaras beigās novadnieki tiks iepazīstināti ar skicēm, nododot tās publiskajai apspriešanai. Ja iedzīvotājiem ir ieteikumi vai idejas, kā attīstīt publiskās pašvaldības teritorijas, tostarp parkus, aicinām tās izteikt, rakstot uz e-pasta adresi zane.gatere@sigulda.lv.
Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv administrācija

Administrācija
- 2018-05-25 13:44

Labdien!
Siguldas novada pašvaldība, izsludinot aptauju, kurā iedzīvotāji var izteikt savus ierosinājumus par Saules parka attīstību, saņēmusi vairākus konstruktīvus ierosinājumus, kā arī iedzīvotāju redzējumu par parka nākotnes attīstību. Viedokļi izteikti arī Siguldas mobilajā lietotnē. Patlaban notiek darbs pie viedokļu apkopošanas un sistematizēšanas. Uz speciālistu pieredzi un iedzīvotāju vēlmēm balstoties, tiks izstrādāts Saules parka labiekārtojuma plāns, pirms tam informējot iedzīvotājus gan par aptaujas rezultātiem, gan turpmākajām iecerēm.
Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv administrācija

Māris Smilga
- 2018-05-04 00:14

Daudzu gadu gaitā nav izdevies civilizēt Raiņa parku tepat centrā, kas pamazām par slīkšņu pārvēršas. Kur nu vēl tādu attālu vietu kā Saules parks.
Nespēju saskatīt Saules parka nākotnes apmeklētāju kontingentu. Tas ir privātmāju rajons, privātmajas iemītnieks sēž savos zaļumos, viņam parku nevajag. Ja nu vienīgi nākotnē tur līdzās kāds objekts paredzams.

Atbilde: Māris Smilga
Māris Smilga
- 2018-05-23 22:50

Nu gan laiki pienākuši- man neviens neatbild, nepauž viedokli, neuzsāk diskusiju. Laikam vienaldzīgs kā Raiņa parks, tā Saules parks. Jātzīmē, ka konentāru skaits ļoti sarucis pēc nepieciešamības autorizēties ar īsto vārdu, slēpjamies.

Pasākumi