×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-07
Noskaidroti konkursa „Brīvības svētku kūka” laureāti

Baltā galdauta svētki Siguldā šajā gadā pulcēja novada kūku cepējus, jo norisinājās „Brīvības svētku kūku” konkurss.

Konditorejas meistardarbus varēja izgaršot un vērtēt ikviens pasākuma apmeklētājs, kā arī to darīja profesionāla žūrija, kurā darbojās Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne, Bīriņu pils restorāna šefpavārs Kaspars Rocēns un eklērnīcas „Raunas dārzs” īpašnieks Andrievs Jansons.

Kopvērtējumā 1.vietu un iespēju kļūt par Siguldas gada kūku, kas tiks pagatavota un pasniegta gadumijas pasākumā, kļuva Jeļenas Miķelsones „Saules pieskāriens”. 2.vietu un arī siguldiešu simpātijas izpelnījās „Mājas kūkas” darinātā torte „Sigulda aizrauj!”. Savukārt 3.vieta tika piešķirta Leldes Gailes pagatavotajam „Spēka našķim”.

Veicināšanas balvas saņēma Laines Lapiņas „Magone”, Amandas Freibergas „Sārtais velvets” un Anastasijas Parafiņukas „Bitīšu mantojums”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi