×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-11
Gaujas tilta pārbūvi Siguldā novērtē gan profesionāļi, gan autobraucēji

11.maijā tika pasniegtas Gada balvas ceļu būvniecībā, informē VAS „Latvijas Valsts ceļi”. Apbalvojumu divās kategorijās saņēmis arī tilts pār Gauju Siguldā.

Tiltu pārbūves un jaunu tiltu būvniecības grupā Gada balvu saņēma SIA „Viadukts” par tilta būvniecību pār Mazo Juglu Suntažos uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8). Otrajā vietā – SIA „Rīgas tilti” par tilta pār Gauju pārbūvi Siguldā, kas ieguva galveno balvu arī autobraucēju balsojumā.

Būvobjektu vērtēšana notika trīs kārtās: pirmajā kārtā katrā no nominācijām tika atlasīti būvobjekti, kas atbilda nolikuma prasībām, otrajā notika atlase atbilstoši būvinženieru kvalitātes novērtējuma ziņojumam, bet trešajā kārtā ekspertu komisija būvobjektus novērtēja dabā. Ekspertu komisijas sastāvs: Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultātes dekāns, profesors Juris Smirnovs, Lietuvas ceļu administrācijas pārstāvis Eduardas Grinaveckas, ceļu un tiltu būvinženieris Juris Anitens, ceļu būvinženieris, Transportbūvju inženieru asociācijas valdes loceklis Elmārs Daniševskis un VAS „Latvijas Valsts ceļi” Projektu kvalitātes audita daļas vadītājs Juris Tauriņš.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi