×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-14
Aizvadīts skriešanas un nūjošanas sacensību seriāla 1.posms

10.maijā Fischer Slēpošanas centrā norisinājās „S!-Skrien 2018” skriešanas un nūjošanas sacensību seriāla 1.posms. Sacensību dalībnieki pirmo reizi mērojās spēkiem ne tikai asfaltētā trases daļā, bet arī meža takās.

Pirmajā sacensību posmā dalībniekiem bija kopējais starts ar kontrollaiku. SV-6 grupu dalībniekiem bija jāskrien 10 minūtes pa 200 metrus garo sporta laukuma apli, SV-8 grupu dalībniekiem bija jāskrien 15 minūtes pa 200 metrus garo sporta laukuma apli, SV-10, SV-12, SV-14 grupām bija jāskrien 30 minūtes pa divu kilometru apli sporta laukumā, asfaltētajā trases daļā un mežā. SV-16 grupām un vecākiem dalībniekiem bija jāskrien 60 minūtes divu kilometru aplis pa sporta laukumu, asfaltēto trases daļu un meža takām. Nūjotājiem SV-Open grupā bija jānūjo 60 minūtes divu kilometru aplis. Skaitīti tika pilnie noskrietie un nonūjotie apļi.

Pēc pirmā posma līderi savās vecuma grupās ir – Inese Sirmā S-Open grupā ar 4 nonūjotiem apļiem, Tīna Lote Oliņa S-6 grupā ar 8 noskrietiem apļiem, Melānija Libedoka S-8 grupā ar 13 noskrietiem apļiem, Estere Rohtla S-10 grupā ar 9 noskrietiem apļiem, Patrīcija Buša S-12 grupā ar 3 noskrietiem apļiem, Irina Grinberga S-30 grupā ar 6 noskrietiem apļiem un Ilze Augstkalne S-40 grupā ar 5 noskrietiem apļiem. Vīriešu konkurencē līderi pēc pirmā posma ir – Dainis Gailis V-Open grupā ar 4 nonūjotiem apļiem, Kārlis Bračka V-8 grupā ar 15 noskrietiem apļiem, Rūdolfs Raudziņš V-10 grupā ar 3 noskrietiem apļiem, Uldis Ozols V-14 grupā ar noskrietiem 3 apļiem, Jānis Gailītis V-18 grupā ar noskrietiem 7 apļiem, Eliss Dukaļskis V-20 grupā ar noskrietiem 7 apļiem, kā arī Eduards Pāķis V-40 grupā ar noskrietiem 6 apļiem. Kopējie sacensību rezultāti ir pieejami Fischer Slēpošanas centra mājas lapā www.siguldassports.lv.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl četri „S!-Skrien” sacensību seriāla posmi – 7.jūnijā, 19.jūlijā, 2.augustā un 6.septembrī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi