×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-14
Tiks uzsākta Siguldas pilsētas maģistrālo siltumtīklu pārbūve

SIA „Wesemann–Sigulda” informē, ka tuvākajā laikā tiks uzsākta projekta „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” realizācijas būvdarbi, kas paredz līdz septembra beigām maģistrālo siltumtīklu pārbūvi ar atzariem Krišjāņa Barona ielā divos atsevišķos posmos ar kopējo trases garumu 800 metri. Projekta mērķis ir būtiski samazināt siltumenerģijas zudumus pārvades un sadales sistēmās virzienā no centrālās katlu mājas uz pilsētu.

Noslēdzoties pārbūves darbiem, turpmāk varēs veikt drošu siltumenerģijas padevi visa gada laikā bez pārtraukumiem, avāriju vai plānoto darbu pārtraukumiem, paaugstinot pakalpojuma kvalitāti siltumenerģijas patērētājiem.

Projekta kopējās izmaksas ir 372 650,83 eiro (bez PVN), no kurām Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir 147 968,33 eiro.

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2017.gada 7.marta noteikumiem Nr.135 „Darbības programmas „Izaugsme un nodarbinātība” 4.3.1.specifiskā atbalsta mērķa „Veicināt energoefektivitāti un vietējo AER izmantošanu centralizētajā siltumapgādē” pirmās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi”, SIA „Wesemann–Sigulda” ieguva tiesības saņemt Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu. 2018.gada 16.aprīlī par to tika noslēgts līgums ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par Eiropas Savienības fonda projekta „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” īstenošanu.

Projekts ir noslēdzošais posms plānoto darbu izpildei saskaņā ar Siguldas novada siltumapgādes attīstības plānu, kurš ir apstiprināts 2004.gadā. SIA „Wesemann–Sigulda”, pamatojoties uz 2004.gada 13.novembra Koncesijas līgumu ar Siguldas novada pašvaldību, veic nepārtrauktu Siguldas siltumapgādes sistēmas rekonstrukciju, tai skaitā siltumtīklu nomaiņu.

Projektu „Siguldas pilsētas CSS maģistrālo siltumtīklu rekonstrukcija 3.kvartālā – noslēguma kārta, Siguldā, Siguldas novadā” (Nr.4.3.1.0/17/A/034) līdzfinansē Eiropas Savienība. Finansējuma saņēmējs ir SIA „Wesemann–Sigulda”, projekta administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Centrālā finanšu un līgumu aģentūra.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi