×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-16
Turpinās radošo darbu konkurss „Esi radošs un dzīve zaļos!”

Lai nodrošinātu iespēju visiem interesentiem iesūtīt savas radošās idejas šķirošanas konteineru (zvanu) izdaiļošanai, konkursa termiņš tiek pagarināts līdz 3.jūnijam.

Siguldas pilsētas SIA „Jumis” izsludinātā konkursa mērķis ir Siguldas novada iedzīvotāju izpratnes veicināšana par aprites ekonomiku, cilvēka lomu iepakojuma dzīves ciklā, atkritumu šķirošanas nepieciešamību, resursu saudzīgu patēriņu un atbildīgu rīcību pret vidi, rosināt iedzīvotājus domāt radoši.

Radošos darbus, attēlotus uz īpašajām darba lapām, var iesniegt līdz 3.jūnijam ikviens Siguldas iedzīvotājs vai dabas entuziasts, kas sasniedzis sešu gadu vecumu. Viens dalībnieks var iesniegt vairākus darbus. Darbi ir jāizstrādā uz speciālām darba lapām. Konkursa nolikums, darba lapas un vadlīnijas pieejamas šeit.

Konkursa darbu var iesniegt drukātā veidā SIA „Jumis” birojā Rūdolfa Blaumaņa ielā 10, Siguldā, vai elektroniskā veidā, sūtot uz e-pasta adresi info@jumis.lv. Iesniedzot darbu, ir jānorāda vārds, uzvārds un kontaktinformācija saziņai uzvaras gadījumā. Darbu var izstrādāt digitāli, izmantojot vienu vai vairākas datorprogrammas vai izmantot sagatavotās darba lapas, kas pieejamas gan www.jumis.lv, gan „Jumis” birojā.

Galvenā balva tiks piešķirta tā darba autoram/-ei, par kura piedāvāto šķirošanas konteineru izdaiļošanas versiju nobalsos visvairāk Siguldas iedzīvotāju interneta aptaujā un publiskā aptaujā tirdzniecības centrā „Šokolāde”.

Galvenā balva ir 100 eiro vērtībā – dāvanu karte 50 eiro vērtībā atpūtai Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju un atpūtas parkā un dāvanu karte no tirdzniecības centra „Šokolāde” 50 eiro vērtībā. Radošā darba dizains tiks pielāgots un izvietots uz diviem zvanveida konteineriem Parka ielā 12, Siguldā. Labākajiem darbiem tiks piešķirtas veicināšanas balvas no konkursa atbalstītājiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi