×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-18
Siguldas novada mākslinieku darbu izstāde „Zaļš, vēl zaļāks” skatāma līdz 17.jūnijam

Līdz 17.jūnijam Zaļās villas kvartālā, Sakaru ēkas 2. un 3.stāvā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3A, Siguldā, skatāma tradicionālā Siguldas novada mākslinieku izstāde, kuras nosaukums šogad ir „Zaļš, vēl zaļāks”. Tajā skatāmi novada mākslinieku glezniecības, tēlniecības, grafikas, tekstila, keramikas, metāla un stikla mākslas darbi.

Izstādē piedalās 32 Siguldas novada mākslinieki: Solveiga Vasiļjeva, Eva Vēvere, Dainis Gudovskis, Patrīcija Brekte, Jānis Purcens, Raits Tikums, Oskars Plāciņš, Zinaīda Ceske, Kristīne Kligina, Dace Melbārde, Agita Zālīte, Una Leitāne, Aigars Truhins, Sabīne Stāle, Liene Straupe, Dace Saulīte, Dace Andersone, Kristīne Niedra, Jānis Puriņš, Dina Dubiņa, Elmārs Gaigalnieks, Laura Rostoka, Ieva Vanaga, Aivars Mangulis, Ārija Bērze, Jānis Puriņš, Anete Mikosa, Zanda Puče, Ausma Šmite, Iveta Bambere  un Vladimirs Borovskojs.

Tā apskatāma līdz 17.jūnijam darba dienās no plkst.11.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst.12.00 līdz 17.00, bet svētdienās no plkst.12.00 līdz 15.00.

Izstāde tapusi ar Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējumu.
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi