×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-18
Siguldiešu mākslas darbi apskatāmi Mazmežotnes muižas parkā

Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar izglītības iestāžu mākslas pulciņu audzēkņiem un pedagogiem 2017./2018.mācību gadā īstenoja vides objektu un ārējā vidē eksponētu mākslas darbu konkursu „Visa Dieva radībiņa saulītē līgojās”, kurš noslēdzies ar skolēnu darbu izstādi Mazmežotnes muižā, Rundāles novadā. Izstādes atklāšana un konkursa laureātu apbalvošana notika 17.maijā, bet darbi apskatāmi visu vasaru – līdz 12.septembrim.

Konkursa mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu radošo spēju attīstību, iniciatīvu izteikt sevi ar vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas izteiksmes līdzekļiem, rosināt interesi par Latvijas dabas daudzveidību un atklāt tās skaistumu mākslas darbos. No 410 konkursam iesūtītajiem darbu pieteikumiem izstādē apskatāmi 126 paši radošākie skolēnu darbi. No Siguldas novada konkursa trešajai, noslēdzošajai, kārtai tika izvirzīti: Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” „Mini studijas” vides objekts „Visa Dieva radībiņa zem eglītes šūpojās” (skolotāja Dace Andersone, atzinība), bērnudārza „Tornīši” audzēkņu un skolotāju veidotais vides objekts „Tornīšbērni putnus skaita” (skolotāju kolektīvs, atzinība) un Allažu pamatskolas vides objekts „Putni šūpolēs” (skolotāja Gundega Pētersone, 2.vieta).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi