×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-22
Notiks seminārs par eksporta atbalsta iespējām

7.jūnijā viesnīcas „Sigulda” telpās (Pils ielā 6) notiks seminārs „Eksports – rīks konkurētspējas palielināšanai pasaules tirgū”.

Tajā jaunie un pieredzējušie uzņēmēji varēs vienkopus uzzināt par valsts sniegtajām atbalsta iespējām eksporta attīstībai.  

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina jaunos un pieredzējušos eksportētājus piedalīties seminārā, lai uzlabotu zināšanas par ārējo tirdzniecību. Seminārā tiks sniegti praktiski padomi, kā uzņēmumam novērtēt tā eksportspēju, vai nepieciešams izstrādāt ārējo tirgu apgūšanas plānu, kā arī citu informāciju, kas nepieciešama, lai veiksmīgāk uzsāktu vai attīstītu eksportu uz ārvalstīm.

Seminārā pašvaldības aģentūras „Siguldas attīstības aģentūra” vadītāja Laura Skrodele prezentēs uzņēmējdarbības iespējas Siguldā. Par ārvalstu tirgiem stāstīs Katrīna Zelle, LIAA Eksporta veicināšanas nodaļas projektu vadītāja pārtikas nozarē. Diāna Karacejeva, finanšu institūcijas ALTUM Centra reģiona vadītāja iepazīstinās ar ALTUM finanšu instrumentiem eksporta veicināšanai. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pārstāvis informēs par likumiem, kas darbojas ārpus nacionālajām robežām un kas ir svarīgi uzņēmuma reputācijas veidošanai ārvalstīs.

Eksporta pieredzes stāstos dalīsies vietējie Latvijas uzņēmēji: Viktors Grūtups no SIA „Rāmkalni Nordeco” Inčukalnā un Dainis Bonda no SIA „Rubrig” Ādažos.

Dalība – bez maksas, taču vietu skaits būs ierobežots. Reģistrēšanās pasākumam šeit.

Pasākuma programma lasāma šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas biznesa inkubatora
Projektu vadītāja
Signe Millere


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi