×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-23
Notiek apjomīgi ielu infrastruktūras un ceļu sakārtošanas darbi; jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

Siguldas novadā sākušies aktīvi sadzīves un lietusūdens kanalizācijas, kā arī siltumtrašu sakārtošanas darbi, pēc kuriem tiks uzsākta ielu seguma atjaunošana. Ielu un ceļu sakārtošana šovasar notiks vairākos posmos. Aicinām iedzīvotājus iepazīties ar plānotajiem satiksmes ierobežojumiem un pārplānot savas ikdienas gaitas.

SIA „Wesemann–Sigulda” līdz jūnija beigām veiks maģistrālās siltumtrases remontdarbus Krišjāņa Barona ielas posmā no Eduarda Veidenbauma līdz Ata Kronvalda ielai, slēdzot gājēju kustību, kura tiks nodrošināta pa apvedceļu Oskara Kalpaka iela – Eduarda Veidenbauma iela un otrādi. Pēc tam līdz septembra beigām tiks veikta maģistrālo siltumtīklu pārbūve ar atzariem Krišjāņa Barona ielā divos atsevišķos posmos ar kopējo trases garumu 800 metri. Plānots, ka būvdarbu laikā notiks karstā ūdens atslēgums, par ko iedzīvotāji tiks informēti. Plašāka informācija pieejama šeit.

SIA „Saltavots” Krišjāņa Barona ielā turpina uzsāktos sadzīves kanalizācijas tīklu izbūves darbus, veicot no izbūvētā maģistrālā cauruļvada pievadu izbūvi līdz īpašumu robežām, kas nodrošinās pieslēguma iespējas Krišjāņa Barona ielas 35; 33, 31, 29A, 29 īpašumiem. Pievadu izbūves laikā būs lokāli satiksmes ierobežojumi šajā ielā. Savukārt jūnijā ir plānots Krišjāņa Barona ielas posmu no Pils līdz Ata Kronvalda ielai slēgt, lai demontētu esošo pagaidu segumu kanalizācijas tīklu izbūves zonā un atjaunotu asfalta segumu, noslēdzot būvdarbus. Krišjāņa Barona ielas satiksmes organizācijas shēmu aicinām aplūkot šeit.

Sadzīves kanalizācijas tīklu būvdarbi līdz 30.jūnijam norisināsies arī Kalmju ielā. Satiksmes organizācijas plānu aicinām aplūkot šeit. Būvdarbus un satiksmes ierobežojumus Meldru ielā plānots noslēgt 11.jūnijā. Ar satiksmes organizāciju aicinām iepazīties šeit.

Līdz jūnija beigām Strēlnieku ielas posmā no Pulkveža Brieža līdz Laimas ielai, kā arī Kaijas ielā sadzīves kanalizācijas tīklu būvdarbu dēļ tiks slēgta satiksme. Pēc būvdarbiem Kaijas ielas segumu izklās ar bruģi un tiks atjaunots ielu apgaismojums. Ar plānoto satiksmes organizēšanu aicinām iepazīties šeit.

Lai iedzīvotājiem un viesiem vieglāk apbraukt ielu slēgtos posmus, būvdarbu laikā ir uzstādītas ceļa zīmes un satiksmes organizācijas shēmas.

Noslēdzoties būvdarbiem, tiks sakārtoti arī minēto ielu segumi.

Siguldas novada pašvaldība patlaban veic iepirkumu procedūru ceļu būvdarbiem šā gada sezonā, tāpēc par precīzākiem ceļu pārbūves darbiem un ielu virskārtas atjaunošanas darbiem, kas saistīti ar satiksmes pilnīgu vai daļēju ierobežošanu, tiks ziņots iespējami drīz. Šovasar plānota valsts autoceļa A2 krustojuma pārbūve no Saules līdz Ventas ielai, kā arī gājēju ietves izbūve gar autoceļu A2 no Ventas līdz Saltavota ielai Siguldā. Tāpat norisināsies cietā seguma izbūve Meldru un Doņu ielā, kā arī Miera ielas pārbūve. Ielu segums tiks atjaunots Pulkveža Brieža ielā no valsts autoceļa A2 līdz tā saucamajam Lauktehnikas aplim, kā arī Lāčplēša ielā no Čakstes līdz Cēsu ielai Siguldā un Birztalu ielā Allažos.

Dubultās virsmas apstrāde plānota C24 autoceļam posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm (Kreiļu ceļš) Siguldas pagastā.

Patlaban Siguldas pilsētā tiek atjaunots ielu horizontālais krāsojums, kas rada īslaicīgus satiksmes ierobežojumus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi