×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-23
Skolēni spriež par Siguldas jaunatnes politikas attīstību

23.maijā Siguldas Valsts ģimnāzijā ar skolas jauniešiem tikās jaunatnes politikas eksperte Inese Šubēvica, lai pārrunātu Siguldas jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumenta saturu un tajā iekļaujamos punktus.

Skolēni sadalījās četrās grupās, pārrunāja un piedāvāja risinājumus četrām aktuālām tēmām: veselības veicināšanas pasākumi, dažāda veida apmācības, brīvprātīgā darba projekts un jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” darbības un telpu uzlabojumi.

Atkārtoti kļuva skaidrs, ka Siguldā ir jāstrādā pie informācijas izplatīšanas par jauniešiem domātiem pasākumiem, projektiem un braucieniem, kā arī jāveicina pasākumu norises vietu dažādība. Kā risinājumu skolēni minēja jauniešu mediju „Ko?” un pasākumu organizēšanu skolās. Jaunieši īpaši izcēla dažādu apmācību un prakses iespēju nozīmīgumu mūsdienu darba tirgū.

Īpašs paldies 8.c klases skolniecēm Ivonnai Krūmiņai, Annijai Būdai, Elīnai Balandinai, Martai Dinkai un Paulai Reišulei, 10.a klases skolniecēm Paulai Luīzei Biteniecei, Elzai Jordānei, 11. a, b un d klases skolēniem Patrīcijai Teļnovai, Gustavam Jansonam, Elzai Rubīnai, Niklāvam Kadiķim, Markusam Kozlinskim, Valtam Damrozem, Lotei Katrīnai Cērpai, Paulam Daugulim, Viesturam Veitam, un Martai Robertai Kraujai par aktīvu piedalīšanos un darbību.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas izglītojamo domes priekšsēdētājs

Rūdolfs Aleksandrs Strods


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi