×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-25
Atjaunota gājēju kustība gar Siguldas novada Kultūras centru

No ceturtdienas, 23.maija, atklāta gājēju ietve gar Siguldas novada Kultūras centru, kas gājējiem ļauj ērti nokļūt no Pils ielas uz Raiņa parku. Patlaban Siguldas novada Kultūras centrā norit pēdējie būvdarbi – tiek ieklāta skatuves grīda Lielajā zālē, notiek iekārtu un aprīkojuma montēšana un testēšana, kā arī apgaismojuma uzstādīšana. Tāpat drīzumā noslēgsies Siguldas novada Kultūras centra teritorijas labiekārtošana un tiks veikta piebraucamo ceļu un stāvlaukuma asfaltēšana.

Vērienīgos pārbūves darbus Siguldas novada Kultūras centrā plānots noslēgt jūlijā, lai uzsāktu telpu labiekārtošana un aprīkošana.

Jau ziņots, ka 2016.gada oktobrī tika uzsākti vērienīgi Siguldas novada Kultūras centra ēkas telpu un ieejas mezgla pārbūves darbi, kā arī jaunu noliktavu izbūve aiz Lielās zāles, izveidojot četras mēģinājumu telpas orķestra, kora un dejotāju vajadzībām, paplašinot skatuvi un iegūstot papildu sēdvietas skatītājiem. Kultūras centra ēka ir būvēta 1962.gadā un kopš tā laika būtiski remontdarbi tajā nebija veikti.

Daļa no Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcijas izmaksām 1 921 171,03 eiro apmērā tiek segtas, īstenojot projektu „Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana Siguldas novada Kultūras centra ēkā”, kam finansējums piešķirts Emisijas kvotu izsoļu instrumenta projektu konkursā „Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana – zema enerģijas patēriņa ēkas”. Pārējo finansē Siguldas novada pašvaldība, ņemot aizņēmumu Valsts kasē. Kopumā novada Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcijas izmaksas ir gandrīz astoņi miljoni eiro.

Pēc projekta īstenošanas enerģijas patēriņš apkurei uz ēkas aprēķina būs 32,60 kWh/m2 gadā. Projekta oglekļa dioksīda emisiju samazinājums 44 568,79 kg CO2/gadā.

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi