×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-28
„Siguldas tornī” būs skatāma izstāde „mirklislaimelaiks@dzīve”

No 1. līdz 30.jūnijam kultūras un mākslas telpā „Siguldas tornis” būs skatāma Pāvela Nalivaiko fotogrāfiju un Pauļa Čivļa mēbeļu izstāde „mirklislaimelaiks@dzīve”.

Paulis Čivlis ir zināms koka mēbeļu izgatavotājs Tukuma pusē. Viņa darbnīcā bieži viesojās tūristi no tuvienes un tālienes, klātienē iepazīstot amatnieka ikdienu. Viņš regulāri ar saviem izstrādājumiem piedalās dažādās radošās aktivitātēs un izstādēs, Pauļa darbi ir pazīstami arī ārpus Latvijas.

Savukārt Pāvels Nalivaiko ar fotogrāfiju sāka nodarboties pagājušā gadsimta beigās. Periodiski piedalījies dažādos foto konkursos. Viņa darbi regulāri tikuši izmantoti iestāžu gada kalendāros, izstādēs, kā arī publisko un privāto telpu noformējumā.

Abus, gan Pauli, gan Pāvelu, daudz kas vieno ar Siguldu. Pāvels nu jau gandrīz četrus gadus ir siguldietis. Taču abi kā spilgtāko mirkli un vienojošo ar šo pilsētu uzskata piedalīšanos arheoloģiskajos izrakumos Turaidas pilī 1978.gadā. Tad arī abi pirmo reizi tā pamatīgāk iepazinuši Siguldas un apkārtnes skaistumu un šarmu.

Izstādes veidotāji pauž, ka „mirklislaimelaiks@dzīve” ir abu mākslinieku elektroniskais pasts sev, tuvajiem, draugiem, cilvēkiem, dzīvei. Tas ir mēģinājums apvienot divus mākslu veidus – fotogrāfiju un daiļamatniecību. Šī izstāde aicina uz sadarbību, kopdarbību, bet ne uz konkurenci.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi