×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-28
Notiks pirmā Siguldas novada Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes sēde

Maijā Siguldas novada pašvaldības domes sēdē tika apstiprināta Jaunatnes lietu konsultatīvā padome, kurā darbosies 15 novada izglītības, jaunatnes, kultūras un sociālās jomas pārstāvji. Trešdien, 30. maijā, plkst.18.00 Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” notiks jaunizveidotās konsultatīvās padomes sēde, kurā piedalīties aicināts ikviens interesents, kam rūp novada jauniešu labklājība, iesaiste pašvaldības procesos un citas aktualitātes.

Pirmajā Jaunatnes lietu konsultatīvajā padomē tās dalībnieki vienosies par padomes mērķiem un uzdevumiem, iepazīsies ar novada jaunatnes politikas programmas projekta prezentāciju, kā arī tiks aicināti piedalīties diskusijā par Siguldas novadā aktuālajiem jautājumiem jaunatnes jomā.

Padomes sēdē piedalīsies arī jaunatnes jomas ekspertes – Inese Šubēvica un Evija Rudzīte, kā arī siguldietis, jaunatnes lietu entuziasts Andris Grafs.

Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes mērķis ir veicināt jauniešu iniciatīvas un jauniešu līdzdalību pašvaldības lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē.

Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes sēdes ir atklātas un tajās var piedalīties ikviens interesents.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes priekšsēdētāja
Katrīna Leitāne 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi