×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-05-30
Siguldiešiem panākumi kartingu sacensībās

26.maijā Madonas trasē notika Latvijas čempionāta un „Pro-Kart” kausa pirmais posms, kā arī „LMT Autosporta Akadēmijas” ieskaite, kā arī 3.sezonas 1.posms arī „LMT Autosporta Akadēmijas” organizētajam Skolu kartingu kausam. Madonas trasē pulcējās rekordliels dalībnieku skaits – 212 sportisti visās klasēs.

Siguldas novada Jaunrades centra Motodarbnīcas komanda kopā ar skolotāju Dzintaru Vilciņu parādīja ļoti labus rezultātus. Elektrokartingu klasē Gints Britiks pusfinālā palika – ceturtais, finālā – otrais, kopvērtējumā – otrais.

Otrs pilots Roberts Klinsons Tk-senior klasē pusfinālā ieņēma 2.vietu, taču fināls nesanāca tik veiksmīgs – piedzīvota sadursme ar konkurentu pie maksimālā ātruma. Roberts pārlidoja pāri diviem priekšābraucošajiem un piezemējās uz riteņiem ārpus trases. Finālā –12.vieta, kopvērtējumā – 8.

Tk senior klasi no Siguldas pārstāvēja četri braucēji. Markusam Sostem pusfinālā nepaveicās, jo nokrita ķēde jau brauciena pašā sākumā. Taču finālā Markuss parādījā uz ko ir spējīgs – pirmais. Miķelis Būka pusfinālā ieņēma 1.vietu. Arī finālu iesāka kā neapstrīdams līderis, taču mehāniķa kļūdas dēļ izbeidzās degviela divus apļus pirms finiša. Mūsu komandas vienīgajai meitenei Martai Evelīnai Klinsonei pusfināls ne tik veiksmīgs, jo kartings noslāpa formēšanās aplī. Finālā Marta tomēr ieņēma 6.vietu, kas ir ļoti labs rezultāts pirmajām sacensībām. Jaunākais braucējs Jēkabs Šverns ieņēma 5.pozīciju pusfinālā un 8.vietu finālā.

Nākamās sacensības notiks 9.jūnijā Smiltenē, kur norisināsies Latvijas čempionāta 3.posms elektrokartingu klasei un 2.posms „Pro-Kart” sacensību klasēm.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi