×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-01
Mācību gada noslēgums Mores pamatskolā

Mācību gada pēdējā diena Mores pamatskolā tika pavadīta priecīgā un pacilātā noskaņojumā. Skolā tika apbalvoti skolas centīgākie skolēni un aktīvākās klases, kā arī jautri pavadīts laiks skolas disenītē un sākumskolas skolēnu konkursā „Mores pamatskolas superpuika un supermeitene”, kur skolēni priecēji skatītājus ar radošiem un atraktīviem priekšnesumiem.

Mores pamatskolā 31.maija rīts iesākās ar svētku līniju. Šogad Morē viesojās Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes vadītāja Maija Bruģe un galvenā speciāliste izglītības jautājumos Sandra Ķirule, kuras sveica Siguldas novada konkursa „Gada labākā klase” uzvarētājus. Gada labākās klases titulu Mores pamatskolā šogad ieguva 3.klase, audzinātāja Evita Sloka un 7.klase, audzinātāja Dināra Reja-Fillipsa.

Skolas direktore Tīna Blūma sveica skolēnus, kas ieguva zelta liecības: Anete Jete Breča, Sabīne Eglīte, Niks Ikaunieks un sudraba liecības: Kristaps Jegorovs, Katrīna Elza Gudovska, Karīna Anna Rutkovska, Mārtiņš Štrauss, kā arī skolēnus, kas aktīvi piedalījās dažādos ārpusskolas konkursos un pasākumos.

Pēc svētku līnijas skolēni ar klašu audzinātājiem svinēja mācību gada noslēgumu draudzīgā gaisotnē skolas disenītē.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Grāvīte
Mores pamatskolas
Direktora vietniece izglītības un audzināšanas jomā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi