×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-01
„Sirdsapziņas skola” aicina uz informatīvu tikšanos

Ceturtdien, 7.jūnijā, plkst.18.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas aktu zālē notiks „Sirdsapziņas skolas” pirmsskolas programmu prezentācija, kura ir izstrādāta atbilstoši jaunajai bērnu kompetenču attīstības pieejai, balstoties uz bērna individuālo intelekta, talantu un personības attīstību. Būs iespēja iepazīties arī ar vecāku mūžizglītības programmas prezentāciju.

Biedrība „Dzīvot pēc Sirdsapziņas” sadarbībā ar nodibinājumu „Sokrata tautskola” kopš 2017.gada septembra Siguldas novadā attīsta vispārēju izglītības iestādi „Sirdsapziņas skola” ar mērķi radīt paraugu izglītības iestādei ar jaunu saturu, kas nodrošinās līdzsvarotu intelekta, garīguma, fiziskās attīstības un darba tikuma attīstību visās vecuma grupās, audzinot audzēkņus dzīvot saskaņā ar sirdsapziņu.

Tikšanās laikā, vērojot skolas izstrādāto programmu prezentācijas, vecākiem būs iespēja iepazīties ar programmu saturu un pārvaldības sistēmu, kas nodrošinās efektīvu, bērniem un vecākiem patīkamu izglītības procesu, kā arī uzzināt vairāk par iespēju savus bērnus izglītot „Sirdsapziņas skolas” pirmsskolas grupās līdz 6 gadu vecumam un pašizglītošanās iespējām.

Plašāka informācija pieejama pie Elvitas Rudzātes, zvanot uz tālruņa numuru 29463326 vai rakstot uz e-pasta adresi info@sokratatautskola.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi