×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-04
„S!-Velo 2018” sacensību 2.posms pulcējis teju 200 velobraucējus

31.maijā, laikapstākļiem lutinot, noslēdzās „S!-Velo 2018” sacensību seriāla 2.posms. „S!-Velo 2018” jau šīs vasaras pirmajos divos posmos pulcējis vairāk nekā 350 dalībniekus. Sacensību seriāls norisinājās 22 vecuma grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu-dapu klasē, kurā startēja meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Riteņbraucēji piedalījās arī open jeb atklātajā grupā, kas ir paredzēta dalībniekiem bez lielas sacensību pieredzes.

Pēc 2.posma līderi savās vecuma grupās ir: Karolaina Druka-Jaunzeme S-dipu dapu grupā, Helēna Mūrniece S-Elite grupā, Ilze Augstkalne S-Open grupā, Sofija Šaicāne S-6 grupā, Enija Stalmane S-8 grupā, Ieva Jurēviča S-10 grupā, Elza Bleidele S-14 grupā, Solvita Šteinbauma S-40 grupā. Vīriešu konkurencē labākos rezultātus 2.posmā uzrādīja: Gustavs Kalniņš V-dipu dapu grupā, Haralds Ūdris V-Elite grupā, Jēkabs Vītols V-Junioru grupā, Artūrs Bautris V-Open grupā, Henrijs Mūrnieks V-6 grupā, Martins Puņeiko V-8 grupā, Georgs Tjumins V-10 grupā, Emīls Indriksons V-12 grupā, Ģirts Harkins V-14 grupā, Rainers Paeglis V-16 grupā, kā arī lauris Ermansons V-40 grupā.

Visi sacensību rezultāti pieejami šeit.

Kopumā šosezon paredzēti vēl trīs posmi: 28.jūnijā, 26.jūlijā un 30.augustā. Trešais „S!-Velo 2018” sacensību seriāla notiks 28.jūnijā, kurā dalībniekiem SV-16, SV-junioru, SV-elites, SV-40 un SV-OPEN grupām būs kopējā distance gar Gauju Rāmkalnu virzienā. Visām minētām grupām būs viens aplis. Kā arī 3.posmā tiks sveikti ar specbalvu 2.posma absolūti ātrākā apļa laika uzrādītāji S un V grupās 1,2 kilometru, divu kilometru un piecu kilometru grupās.

Paldies sacensību atbalstītājiem, bez kuriem sacensību norise nebūtu iespējama: Siguldas novada pašvaldībai, Fischer Latvia, biedrībai „A2”, Fischer Slēpošanas centram, AS „Rīgas piena kombināts/ Food Union”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Veloprofs.lv”, SIA „Siguldas saldējums”, „Dabas laboratorijai”, piedzīvojumu parkam „Tarzāns”, kafejnīcai „Mr.Biskvīts”.

Jāpiebilst, ka gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar Siguldas novada ID kartēm Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1,50 eiro, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 10% atlaide.

Papildu informācija par Fischer Slēpošanas centrā notiekošajiem pasākumiem ir pieejama centra Facebook profilā un tīmekļa vietnē pā www.siguldassports.lv

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA
Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi