×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-05
Mores pamatskolas skolēni viesojas Cēsīs

1.jūnijā Mores pamatskolas sekmīgākie un aktīvākie skolēni viesojās Cēsīs un tās apkārtnē, apmeklējot dažādus interesantus apskates objektus.

Mores pamatskolā, noslēdzoties mācību gadam, par tradīciju ir kļuvusi izzinoša ekskursija sekmīgākajiem un aktīvākajiem skolēniem, lai pateiktos tiem par ieguldījumu mācību un ārpusskolas darbā. Šoreiz skolēni devās ekskursijā uz Cēsīm un tās apkārtni.

Skolēni apmeklēja Vides risinājumu institūtu, kur uzzināja kā uz apkārtējo vidi paskatīties plašākā kontekstā, kopīgiem spēkiem uzlabojot dzīves un apkārtējās vides kvalitāti. Vides risinājumu institūtā skolēni patstāvīgi vāca herbāriju, vēroja sava ķermeņa temperatūras maiņas ar termālās kameras palīdzību, vēroja drona lidojumu un lidmašīnas nosēšanos Cēsu lidlaukā.

Savukārt Vidzemes koncertzālē skolēniem bija iespēja iepazīties ne tikai ar koncertzāles vēsturi un arhitektūru, bet arī uzkāpt uz skatuves un uzstāties, nodziedot kopīgu dziesmu.

Ekskursiju skolēni turpināja Cēsu Tehnoloģiju un Dizaina vidusskolā, kur uzzināja par profesionālās izglītības programmām, kā arī tuvāk iepazinās ar dažādas profesiju. Skolēniem tika dota iespēja izmēģināt galdnieka profesiju un pašiem izgatavot koka puzli.

Noslēgumā skolēni baudot saldējumu apskatīja Cēsu vecpilsētu no Cēsu Svētā Jāņa evaņģēliski luteriskās baznīcas torņa, veldzējās Rožu laukuma strūklakās, kā arī centās ieraudzīt nākotni, berzējot Laika veča lukturīti.

Mājupceļā skolēni atzina, ka ekskursijas laikā ir guvuši daudz jaunu iespaidu un vērtīgu atziņu, kā arī gandarījumu par kopā pavadīto laiku.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Grāvīte
Direktora vietniece izglītības un audzināšanas jomā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi