×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-06
Sākta grants ceļu atjaunošana Allažu pagastā

Sākoties ielu un ceļu remontdarbu sezonai, brauktuves seguma atjaunošana un apauguma noņemšana šonedēļ sākusies vairākiem autoceļiem Allažu pagastā: Kalni–Pādes, Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi. Kopumā Allažu pagastā grants ceļi tiks uzlaboti 14,2 kilometru garumā.

Darbu laikā tiks veikta ceļa nomaļu izveidošana, noņemot izveidojušos apaugumu un veicot līdzināšanu, savukārt ceļa segums tiks atjaunots ar grants un šķembu maisījumu. Vietās, kur tas satiksmes drošības dēļ nepieciešams, tiks veikta arī koku un krūmu izzāģēšana.

Materiālu piegādes laikā iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.

Iepirkuma procedūrā darbus uzticēts veikt SIA „DGR serviss” un tos plānots pabeigt līdz jūlija beigām. Iepriekš minēto brauktuvju uzlabošanai tiks ieguldīti 302 372,94 eiro.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība 2018.gadā novada ielu un ceļu uzturēšanā, kā arī pārbūvē plāno investēt aptuveni piecus miljonus eiro. Šajā gadā plānota valsts autoceļa A2 krustojuma pārbūve no Saules ielas līdz Ventas ielai, kā arī gājēju ietves izbūve autoceļa A2 nodalījuma joslā no Ventas līdz Saltavota ielai Siguldā. Tāpat norisināsies cietā seguma izbūve Meldru un Doņu ielā, kā arī Miera ielas pārbūve. Ielu segums tiks atjaunots Pulkveža Brieža ielā no valsts autoceļa A2 līdz apļveida krustojumam pie Vildogas ielas un Lāčplēša ielā no Čakstes ielas līdz Cēsu ielai Siguldā un Birztalu ielā Allažos. 

Dubultās virsmas apstrāde plānota C24 autoceļam posmā no valsts reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) līdz Pelītēm (Kreiļu ceļš) Siguldas pagastā.

Lai plānotu pārbūves darbus turpmākajos gados, vairākām ielām veikti projektēšanas darbi, piemēram, Helmaņa un Jūdažu ielas pārbūvei, kā arī Ābeļdārza ielas savienojuma ar Avotu, Pīlādžu, Ābeļu un Dailes ielu izbūvei Siguldas pagastā. Projektēšana tiks veikta arī Kalmju, Mālkalnu, Vizbuļu, Atbrīvotāju un Oskara Kalpaka ielām. Domājot par satiksmes drošību, šogad noslēgsies arī Oskara Kalpaka, Pils, Jāņa Čakstes un Raiņa ielas krustojuma pārbūves par apļveida krustojumu projektēšana, kā arī Noliktavu ielas, gājēju ietves Bebrenes ielā un Ausekļa ielas gājēju pārejas projektēšana. 


 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi