×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-06
Notiks Pēterdienas radošās darbnīcas Mores pagastā

29.jūnijā plkst.18.00 Mores pagasta „Kalna Vaizuļos” notiks „Vasaras tradīciju radošās darbnīcas – Pēterdiena”, ko organizē Rīgas Latviešu biedrības Folkloras komisija. Pasākuma apmeklētāji varēs iesaistīties tradicionālās lauku dzīvesveida norisēs un plašāk uzzināt par Mores pagasta kultūrvēsturiskā mantojuma izpēti.

Apmeklētāju skaits ir ierobežots, lūgums iepriekš pieteikties, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruņa numuru 29528421.

Dalība pasākumā ir bez maksas.


 

Lauku sētā būs izglītojošas, sirsnīgas, atraktīvas un praktiskas Pēterdienas aktivitātes:

  • piemiņas brīdis novadniekam, izcilam valodniekam, RLB Latviešu valodas attīstības kopas dalībniekam Pēterim Kļaviņam, kas notiks sadarbībā ar Siguldas novada un Mores pagasta bibliotēku darbiniekiem (Pēteris Kļaviņš studiju gados ir vācis folkloras materiālus „Kalna Vaizuļos”);
  • Pēterdienas tradīciju izzināšana un pirtsslotu siešana kopā ar tradīciju zinātāju un pirtnieci Kaiju Brisoni;
  • Pēterdienas rituāli, Pēteru godināšana, pērkona atvairīšana, rotaļas un dejas muzikantes Aigas Auziņas vadībā;
  • Pēterdienas vainagu vīšana kopā ar dr.agr. Baibu Ošmani;
  • siena lietu darināšana kopā ar Rīgas Latviešu biedrības Folkloras komisijas vadītāju Margitu Porieti un mākslinieci Daigu Kļaviņu;
  • Pēterdienas sieru degustācija, ko piedāvās bioloģiskās saimniecības „Ceplīši” saimniece Inta Kirkila.

 

Pasākums tapis ar Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējumu kultūras projektiem. Atbalsta arī „Safari parks More”.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi