×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-08
Laurenču sākumskolā aizvadīta pedagogu konference

6.maijā Laurenču sākumskolas kolektīvs aicināja pie sevis citu izglītības iestāžu skolotājus uz pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveides konferenci „Inovatīvi risinājumi mācību un audzināšanas darba organizēšanā sākumskolā”. Laurenču sākumskolā viesojās pedagogi no septiņām dažādām Latvijas izglītības iestādēm, kuriem bija iespēja iepazīties ar Laurenču sākumskolas pedagogu pozitīvo pieredzi.

Sociālo zinību un krievu valodas skolotāja Valentīna Voiciša rosināja uz diskusiju par projekta „Kompetenču pieeja mācību saturā” skolotāja pieejas maiņu – ieguvumiem un izaicinājumiem, kā arī dalījās pieredzē par projektu metodi kā mācību stundu formu. Sākumskolas skolotāja Ineta Socka aicināja domāt par to, cik svarīgi ir būt cilvēkam, kurš spēj domāt radoši, inovatīvi, kritiski un spēj sasaistīt dažādas jomas. Skolotāja klātesošos iepazīstināja arī ar savu pozitīvo pieredzi radoši pētniecisko darbu izstrādē 1.–3.klašu posmā. Mūzikas skolotāja Anita Bērziņa dalījās pieredzē, kā mūzikas stundas padarīt daudzveidīgākas un skolēniem saistošākas, akcentējot mūzikas kā mācību priekšmeta lielo ietekmi uz skolēna emocionālās un garīgās pasaules veidošanu.

Savukārt 4.–6.klašu angļu valodas skolotāja Elīna Rumba sanākušos pedagogus praktiskā darbībā iepazīstināja ar savām interesantākajām darba formām: „Plickers” izmantošana, kociņu metode, prezentācijas, audio un video un citām. Bet skolotāja Santa Jākobsone piedāvāja dažādus mūsdienīgus informācijas tehnoloģiju risinājumus, lai skolotāji efektīvāk varētu organizēt klases dzīvi, kā arī izveidot daudz aizraujošākus mācību materiālus, bet 1.3.klašu angļu valodas skolotāja Agnese Rukkalne pedagogus iepazīstināja ar spēles metodi, kas skolēniem aizraujošā un nepiespiestā veidā iemāca koncentrēt uzmanību, attīsta gribasspēku un intelektu, kā arī padara mācīšanos daudz aizraujošāku.

Matemātikas skolotāja Agita Kalniņa uzsvēra skolēnu praktiskās darbošanās nozīmi matemātikas stundās, piedāvājot metodes stundas ievaddaļas un grupu darba organizēšanai, dažādas spēles matemātikas stundām, kā arī atgriezeniskās saites metodes stundas noslēguma daļai. Iesaistot kolēģus praktiskā darbībā, tika izmēģināts, kā piedāvātās metodes darbojas figūru modelēšanā, jēdzienu nostiprināšanā un telpiskās domāšanas attīstīšanā. Direktora vietniece izglītības jomā Santa Briede visus klātesošos iepazīstināja ar Laurenču sākumskolas izstrādāto materiālu par stundas ievaddaļu un refleksiju, izmantojot Laurenču sākumskolas pedagogu piemērus no ikdienas mācību darba.

Informāciju sagatavoja:
Santa Briede
Laurenču sākumskolas direktora vietniece izglītības jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi