×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-02-24
Atskats uz autobraukšanas sacensībām uz ledus

Pagājušajā nedēļas nogalē uz Matiņa ūdenskrātuves notika ikgadējās sacensības autobraukšanā uz ledus, kurās šogad piedalījās 58 dalībnieki.  

Dalībnieki startēja tādā secībā kā pieteicās, neatkarīgi no automašīnu klases. Labāko rezultātu īpašnieki bija tie, kas pieteicās pirmie, bet bijā arī tādi, kas startēja vēlāk un ieguva godalgotās vietas. Šogad ātrākais trases rezultāts (3.15,03) pieder Kasparam Pipiram ar pilnpiedziņas automašīnu.

Viens no sacensību dalībniekiem atzīst: „Šāda vaida sacensībās piedalījos pirmo reizi. Biju patīkami pārsteigts par labo organizāciju un to, ka viss noritēja raiti, bez liekas aizķeršanās, kaut arī dalībnieku skaits nebija no mazajiem. Tiesneši bija pretimnākoši un izpalīdzīgi, pat stāvēja trasē, lai sacensību dalībniekiem norādītu pareizos virzienus, kas noteikti daudziem palīdzēja, jo trase bija ātra un bieži vien acīs spīdēja spoža saule”.

Trasi veidoja sacensību galvenais tiesnesis Jānis Turauskis sadarbībā ar Egīlu un Māri Īlēm. Organizatori izsaka pateicību ezera apsaimniekotājam Viktoram Drelam par palīdzību trases izveidošanā.

Sacensību rezultātus pa klasēm skatīt šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Kaspars Pipirs
- 2009-02-28 20:56

Sacensības bija labas un organizācija tāpat! Žēl, ka sīvākie konkurenti bija aizbraukuši uz sacensībām Gulbenē uz Ludza ezera.

YES
- 2009-02-26 19:24

Jā, Kaspars brauca, ka bija prieks skatīties. Arī atraktīvi.

Pasākumi