×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-11
„S!-Skrien 2018” treniņsacensību 2.posms pulcē teju 100 skrējējus

7.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā norisinājās „S!-Skrien 2018” skriešanas un nūjošanas treniņsacensību 2.posms, pulcējot teju 100 dalībniekus.

Paldies pirmskolas izglītības iestādēm un Siguldas novada sporta organizācijām un interešu grupām par aktīvo atsaucību aicinājumam piedalīties treniņsacensībās „S!-Skrien 2018”. Šobrīd par aktīvāko pirmsskolas izglītības iestādes statusu un specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā cīnās bērnudārzs „Pasaciņa”, „Ieviņa”, „Ābelīte”, „Tornīši”, Allažu pamatskolas pirmsskola grupa un Siguldas Valdorfa bērnudārzs. Par aktīvāko Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas statusu un specbalvu no Fischer Latvia – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā cīnās sporta klubs „Pantera”, „Lidojošās slēpes” „Ziemeļpols” un Siguldas Sporta skola, kā arī interešu grupas „Lebester” un „Noskrienziemu.lv”.

Aicinām ikvienu bērnudārzu, sporta klubu, kā arī interešu grupas piedalīties šajās treniņsacensībās, jo aktīvākie dalībnieki iegūs ne tikai specbalvas no atbalstītājiem, bet tie, kuri būs piedalījušies vismaz 10 skriešanas un orientēšanās sacensībās, iegūs arī 50% atlaidi dalībai Siguldas pusmaratonā.

Treniņsacensību 2.posma dalībnieki mērojās spēkiem ne tikai asfaltētā trases daļā, bet arī meža takās. SV-6 grupām bija jāskrien 10 minūtes 300 metru aplis ar šķēršļiem, savukārt SV-8 grupām bija jāveic šī distance 15 minūtes. SV-10, SV-12 un SV-14 grupām bija jāskrien 30 minūtes 2,4 kilometru marķētā meža trasē, SV-16 grupām un vecākiem bija jāskrien 60 minūtes šī distance, savukārt nūjošanas SV-Open grupām bija jānūjo 60 minūtes pa 2,4 metru apli meža trasē. Dalībniekiem distance bija jāveic noteiktā laika limita ietvaros, kur tika fiksēti pilnie veiktie apļi noteiktajā laika limitā.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S!-Skrien” sacensību seriāla posmi: 19.jūlijā, 2.augustā un 6.septembrī, tāpēc aicinām aktīvi piedalīties šajās treniņsacensībās ikvienu gan lielu, gan mazu skrējēju.

Sekojiet informācijai par sacensību rezultātiem Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē un Facebook profilā.
 

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa

SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi