×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-12
Parakstīts sadarbības līgums kandidēšanai uz 2026.gada ziemas olimpisko spēļu organizēšanu

Šodien, 12.jūnijā, Stokholmā Latvijas Olimpiskās komitejas vadītājs Aldons Vrubļevskis, Zviedrijas Olimpiskās komitejas prezidents Matss Orjess (Mats Arjes) un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics parakstīja nodomu vienošanos par sadarbību, lai kandidēšanas pieteikumā uz 2026.gada ziemas olimpiskajām spēlēm iekļautu olimpisko spēļu disciplīnas skeletonā, bobslejā un kamaniņu sportā rīkošanu Siguldā.

Pēc nodomu memoranda parakstīšanas tika pārrunāta partneru turpmākā sadarbība, ņemot vērā, ka ir saņemts sākotnējs projektētāju atzinums par iespēju piemērot bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda” bobsleja četrinieku sacensībām. Iesaistītās puses vienojās par nākamajiem soļiem, kas nepieciešami kandidēšanas procesa virzībai.

Šodien arī Ministru kabinets atbalstīja Zviedrijas un Latvijas kandidēšanu uz ziemas olimpisko spēļu rīkošanu 2026.gadā. Iepriekš 1.jūnijā to jau atbalstījusi Latvijas Nacionālā sporta padome.

Turpmāk Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju, Siguldas novada pašvaldību un, ja nepieciešams, iesaistot citas ministrijas un valsts iestādes, sagatavos un līdz šā gada 31.oktobrim Ministru kabinetā iesniegs pasākumu plānu kandidēšanas procesam laika posmā līdz 2019.gada septembrim, norādot arī tā provizoriskās īstenošanas izmaksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi