×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-13
Noskaidrotas biznesa ideju konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” uzvarētājas

12.jūnijā Siguldas Biznesa inkubatora telpās ar prezentācijām noslēdzās Siguldas novada biznesa ideju konkurss „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja”. Uzņēmējdarbības idejas vērtēšanas komisijai prezentēja 10 uzņēmīgas  siguldietes-māmiņas un tās galvenokārt ir saistītas ar bērnu izglītību, tehnoloģijām, sociālo uzņēmējdarbību, rokdarbiem, dizainu un bērnu veselības veicināšanu.

Pašvaldības finansējumu 2000 eiro apmērā saņēma Ligitas Saules ideja „Rotaļu joga”. Finansējumu 2000 eiro apmērā uzņēmējdarbības attīstībai ieguva Inese Pošeika, zīmols „ElAli”, 1420 eiro piešķirti Mārai Ķešanei zīmola „MarMara Dolls” attīstībai. 1248 eiro piešķirti Aigai Šķiporei par biznesa ideju „FeltItNice”, kā arī 1332 eiro Ievai Mukstiņai un Solvitai Slišānei sociālās uzņēmējdarbības idejas „Omes strādā” attīstībai.

Jau ziņots, ka konkurss „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” Siguldas novadā norisinās trešo gadu. Šogad konkursam tika pieteiktas 18 biznesa idejas. Konkursa komisija vērtēja dalībnieču biznesa dzīvotspēju ilgtermiņā, idejas oriģinalitāti, biznesa projekta pamatojumu un izklāstu, tirgus pieprasījumu un mērķauditoriju, komandas kompetences un idejas prezentāciju.

Konkursa pieteikumus vērtēja komisija, kurā darbojās SIA „Venda 2” izpilddirektore, SIA „Lejasbēršas” valdes locekle Elita Gobzema, SIA „LM Center” valdes loceklis Sandis Jansons, Siguldas Biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja Gundega Vanaga-Janberga, finanšu institūcijas „Altum” korporatīvo attiecību vadītāja Vita Breidaka-Podračika, SIA „Baltic Hospitality Group” valdes locekle Mairita Kalhoja.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi