×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-19
Notiks izsole sanitārās cirtes veikšanas tiesībām

Siguldas novada pašvaldība 4.jūlijā plkst.10.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas Deputātu zālē organizēs atklātu, mutisku izsoli ar augšupejošu soli sanitārās cirtes veikšanas tiesībām (virpuļvētrā gāzti koki 2,94 ha platībā) pašvaldībai piederošā meža īpašumā „Kreiļi” Siguldas pagastā.

Meža īpašumu var aplūkot, iepriekš sazinoties ar Siguldas novada pašvaldības nekustamā īpašuma speciālisti vides un energopārvaldības jautājumos Maiju Kovāču, zvanot uz tālruņa numuru 25755179 vai rakstot uz elektroniskā pasta adresi maija.kovaca@sigulda.lv.

Lai pieteiktos izsolei, kvīts par nodrošinājuma un dalības maksu jāiesniedz līdz 3.jūlijam Siguldas novada pašvaldības darba laikā Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā, 203.kabinetā.

Izsoles sākumcena ir 10 500 eiro (bez PVN), solis – 500 eiro. Lai piedalītos izsolē, jāiemaksā dalības maksa 20 eiro apmērā, nodrošinājums – 1050 eiro. Samaksas kārtība par nosolīto kustamo mantu ir noteikta izsoles noteikumu 5.sadaļā. Ar izsoles noteikumiem var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi