×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-20
Tiek īstenots projekts par Siguldas, Allažu un Mores pagastu jauniešu līdzdalību

Siguldas novada jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” no 2018.gada 1.jūnija līdz 2019.gada 31.maijam īsteno projektu „Mobils darbs ar jaunatni ārpus Siguldas pilsētas centra – izstrāde un pilotēšana” ar mērķi izstrādāt aktivitāšu plānu darbam ar jauniešiem novada pagastos.

Siguldas novadā ir vairāk nekā 2300 jaunieši, no tiem aptuveni 32% dzīvo pagastos. Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” šobrīd ir vienīgā iestāde Siguldas novadā, kas organizē, koordinē un veic darbu ar jaunatni, taču projekta īstenošanai ir nepieciešams piesaistīt brīvprātīgos, NVO vai algotus darbiniekus ārpus Siguldas pilsētas – Jūdažos, Morē un Allažos.

Projekta ietvaros notikušas tikšanās ar pagastu iedzīvotājiem, lai saprastu, kādas aktivitātes un neformālās izglītības metodes jaunieši vēlētos īstenot savā dzīvesvietā. Projekta rezultātā plānots izstrādāt Siguldas novadam atbilstošāko aktivitāšu plānu, ņemot vērā jauniešu vajadzības un intereses, kā arī pašvaldības sniegto atbalstu darbam ar jaunatni Siguldas pagastos.

Nākamā projekta aktivitāte notiks 22.jūnijā, kad Allažu pagasta jaunieši dosies pārgājienā uz Černauska akmeni Allažu pagastā.

Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros. Aktivitātes realizē jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Piedzīvojumu Garāža”.

Atgādinām, ka šobrīd norit darbs pie Siguldas novada Jaunatnes politikas programmas izstrādes 2019.–2021.gadam, aktīvi darbojas Jaunatnes lietu konsultatīvā padome, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, kā arī līdz 29.jūnijam tiek veikta aptauja par politikas programmas rīcības plāna prioritātēm.

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” vadītāja
Katrīna Leitāne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi