×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-20
Siguldas pils kvartālā izsolīs telpas uzņēmējdarbībai

29.jūnijā Siguldas novada pašvaldība organizēs Siguldas pils kvartāla telpu un nekustamā īpašuma izsoles. Siguldas pils kvartāla attīstības stratēģija un izsoles noteikumi paredz, ka telpas divās vēsturiskajās ēkās vairāk nekā 580 m2 platībā būs pieejamas radošajiem uzņēmējiem, kā arī koprades darba telpām.

Radošo uzņēmēju darbnīcām kopumā tiks izsolītas 14 telpu grupas no 8,10m2 līdz 62,3m2 platībā. Atjaunotās muižas koka mājas 1.stāvā būs pieejamas astoņas radošo uzņēmēju darbnīcas no 8,10m2 līdz 50,4m2, bet ēkas 2.stāvā izsolē tiks nodotas telpas 171,70m2 platībā koprades telpas izveidei. Savukārt radošās darbnīcas mājā kopumā pieejamas sešas darbnīcas: 35,4m2, 26,2m2 un 10,6m2 platībā ēkas 1.stāvā, kā arī 40,9m2, 28,7m2 un 4,9m2 platībā ēkas 2.stāvā.

Izsoles noteikumi:

Jau ziņots, ka 19.jūnijā tika atklātas telpas Siguldas pils kompleksa Rezidenču mājas 1.stāvā, kurā darbību uzsākuši jau trīs uzņēmēji. Jaunu elpu atguvis arī vēsturiskais brūzis, kurā darbojas Valmiermuižas alus vēstniecība.

Siguldas pils kompleksa ēku pārbūve un teritorijas labiekārtošana tika uzsākta 2015.gadā. Ēku pārbūve un rekonstrukcijas kopējās izmaksas sasniedz ap pieciem miljoniem eiro, daļu no izmaksām – 3 085 516,71 eiro sedz Eiropas Reģionālās attīstības fonds.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi