×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-27
Izaicini sevi aizraujošajā „Orientēšanās labirints 2018” spēlē

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties aizraujošā spēlē ar sacensību elementiem „Orientēšanās labirints 2018”, kas norisināsies no 3.jūlija līdz 30.septembrim centra darba laikos. Tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku aktīvi svaigā gaisā, izaicinot sevi vai piedaloties kopā ar ģimeni un draugiem.

„Orientēšanās labirintā” var piedalīties ikviens interesents. Dalībnieki tiek dalīti četrās grupās: puišu un meiteņu grupa vecumā līdz 12 gadiem, kā arī Open grupa vīriešiem un sievietēm. Spēle norisinās trīs orientēšanās labirintos. Tiem, kuri nekad nav piedalījušies orientēšanās sacensībās, tas būs pirmais mēģinājums nelielā, ierobežotā teritorijā pārbaudīt savas prasmes orientēties „telpā”, atrodot kontrolpunktus. Viss labirinta laukums ir pārredzams, līdz ar to nav iemesls satraukumam par apmaldīšanos. Tiem, kuri jau pazīstami ar orientēšanos, tā būs iespēja sevi izaicināt un paveikt salīdzinoši vienkāršu un pārredzamu distanci, sacenšoties uz ātrumu.

Katrs dalībnieks sacensībās var piedalīties neierobežotu reižu skaitu.
Maksa par katru dalības reizi sacensībās ir viens eiro.

Sezonas noslēgumā, 1.oktobrī tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām no Fischer Latvia un Asics. Dalībnieki tiks vērtēti noteiktās vecuma grupās un apbalvoti tiks trīs labākie laiki katrā grupā pēc uzrādītajiem rezultātiem orientēšanās labirintā.

Izaicini arī sevi un savus draugus šajā aizraujošajā „Orientēšanās labirints 2018” spēlē un laimē lieliskas balvas no mūsu atbalstītājiem. Vairāk ar spēlēs noteikumiem iepazīsties šeit.

Fischer Slēpošanas centrs vasara sezonā strādā otrdienās un ceturtdienās no plkst.14.00 līdz 20.00, kā arī katru sestdienu no plkst.10.00 līdz 20.00. Tiekamies Fischer Slēpošanas centrā.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Aneta Galdiņa

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi