×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-28
Šonedēļ Siguldas novadā: Muzikālās brokastis, rotu izgatavošanas meistarklases un citi pasākumi
Šajā nedēļas nogalē aizsāksies Muzikālo brokastu cikls Siguldas pils kompleksā, kurā pirmo vasaras kamermūzikas koncertu sniegs kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartets. Novada iedzīvotājiem un arī viesiem brīvdienās būs iespēja piedalīties rotu meistardarbnīcās, kā arī automobiļu pasākumā, kurā varēs aplūkot antīkos spēkratus. 
 
 
 
 
 
 
 
Piektdien, 29.jūnijā
  • Plkst.18.00 „Vasaras tradīciju radošās darbnīcas – Pēterdiena” Mores pagasta „Kalna Vaizuļos”.
    Pasākuma apmeklētāji varēs iesaistīties tradicionālās lauku dzīvesveida norisēs un plašāk uzzināt par Mores pagasta kultūrvēsturiskā mantojuma izpēti. Apmeklētāju skaits ir ierobežots, lūgums iepriekš pieteikties, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruņa numuru 29528421. Dalība pasākumā ir bez maksas.
  • Plkst.18.00–20.00 Automobiļu pasākums „Youngtimer Rally Sigulda–Valmiera–Cēsis 2018” stāvlaukumā pie Gaisa trošu ceļa.
    Ikviens interesents aicināts aplūkot antīkos automobiļus.
 

Sestdien, 30.jūnijā
  • Rotu meistardarbnīca Siguldas pils kompleksā. 
    „Baltu rotu” darbnīcā, notiks rotu meistarklases Kanādas mākslinieces Elizabetes Ludviks vadībā. Meistarklasē dalībnieki uzzinās par Elizabetes pieredzi dizaina jomā Kanādā un ASV, kā arī kopā radīs sudraba pumpuru auskarus. Meistarklases dalībniekiem iepriekš jāpiesakās, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi info@balturotas.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29295142. Dalība meistarklasēs – 25 eiro.
 

Svētdien, 1.jūlijā
  • Plkst.11.00 Muzikālās brokastis. Kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” stīgu kvarteta vasaras kamermūzikas koncerts Siguldas pils kompleksā.
    Tradicionāli jūlija svētdienu rītos plkst.11.00 Siguldas pils kompleksā novadnieki un viesi tiek aicināti uz Muzikālajām brokastīm. Šoreiz Muzikālo brokastu ciklu atklās kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartets ar vasaras kamermūzikas koncertu.
    Kvartetā muzicēs Kristiāna Šīrante (I vijole), Agnese Kanniņa-Liepiņa (II vijole), Artūrs Gailis (alts) un Kārlis Klotiņš (čells).Pasākumu aicinām apmeklēt kopā ar bērniem, kuriem būs iespēja radoši darboties un uzzīmēt savu muzikālo piedzīvojumu. Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas un sedziņas, uz kurām apmesties un baudīt muzikālo brīvdienu rītu. Ieeja uz Muzikālo brokastu koncertu ir bez maksas.
  • Plkst.13.00 Amatiermākslas kolektīvu pavadīšanas pasākums uz Dziesmu un deju svētkiem.
    Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā ar folkloras kopas „Senleja” muzicēšanu tiks pavadīti turpat 600 Siguldas novada amatiermāksas kolektīvu dalībnieki uz Vispārējiem latviešu dziesmu un deju svētkiem. Svētku dalībnieki 1.jūlijā piedalīsies svētku gājienā, kas no Vecrīgas dosies uz svētku kvartālu – Skonto stadionu.
  • Rotu meistardarbnīca Siguldas pils kompleksā 
    „Baltu rotu” darbnīcā, notiks rotu meistarklases Kanādas mākslinieces Elizabetes Ludviks vadībā. Meistarklasē dalībnieki uzzinās par Elizabetes pieredzi dizaina jomā Kanādā un ASV, kā arī kopā radīs sudraba pumpuru auskarus. Meistarklases dalībniekiem iepriekš jāpiesakās, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi info@balturotas.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29295142. Dalība meistarklasēs – 25 eiro.
 
 
 

Izstādes
  • Latvijas simtgadei veltīta rokdarbu izstāde Mores kauju muzejā
  • Izstāde par Pirmā pasaules kara kaujām Mores pagastā pirms 100 gadiem Mores kauju muzejā
  • Fotogrāfiju izstāde „Viena diena Siguldā” Siguldas novada bibliotēkā
  • Novadpētniecības izstāde „Sigulda dziesmu un mūzikas skaņās – Siguldas dziesmu dienas tradīcijai 85” Siguldas novada bibliotēkā
  • Izstāde „Kamēr vien akmens augs" darbnīcā „Baltu rotas” Siguldas pils kompleksā
  • Akcija „Nāc un dziedi Dainu kalnā!” Turaidas muzejrezervātā
  • Bērnu vasaras piedzīvojumu atainojums tematiskā izstādē „Mana vislabākā vasara!” Siguldas novada bibliotēkā

 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi