×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-29
Siguldā turpinās ielu un ceļu infrastruktūras sakārtošana

Siguldā turpinās aktīvi sadzīves un lietusūdens kanalizācijas, kā arī siltumtrašu sakārtošanas darbi.

Noslēgušies SIA „Wesemann–Sigulda” siltumtrašu tīklu remontdarbi un SIA „Saltavots” jaunu kanalizācijas tīklu izbūve Krišjāņa Barona ielas posmā no Eduarda Veidenbauma līdz Ata Kronvalda ielai. Patlaban tiek atjaunots segums gājēju un veloceliņam un nākamās nedēļas sākumā būvuzņēmējs SIA „Monum” uzsāks ielas posma asfaltēšanu un ielas labiekārtošanas darbus, atjaunojot stādījumus un zālāju remontdarbu zonā. Asfaltēšanas darbi notiks arī Skolas un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, kur SIA „Saltavots” veica ūdensvada pārbūves darbus. Krišjāņa Barona ielas satiksmes organizācijas shēmu aicinām aplūkot šeit.

Sadzīves kanalizācijas tīklu būvdarbi noslēgušies arī Kalmju ielā, kur radīta iespēja iedzīvotājiem pieslēgties centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Drīzumā ielas ceļa klātnei tiks atjaunots grants segums, lai nākamajā gadā uzsāktu ielas pārbūvi ar cietā seguma klātni. Sadzīves kanalizācijas tīklu būvdarbi turpinās arī Meldru ielā, savukārt Mālkalnu ielā kanalizācijas tīklu izbūve uzsākta no Atbrīvotāju ielas puses. Darbus ir plānots pabeigt augusta otrajā pusē. Satiksmes organizācijas shēmu skatīt šeit.

Būvuzņēmējs SIA „Monum” rakšanas darbus un kanalizācijas tīklu sakārtošanu uzsācis arī Strēlnieku ielas posmā no Kaijas ielas līdz Pulkveža Brieža ielai. Šajā posmā SIA „Saltavots” radīs iespēju vairākiem īpašumiem pieslēgties centralizētajai kanalizācijas sistēmai. Būvdarbi turpināsies līdz jūlija beigām, veicot ielas pārbūvi, tostarp kanalizācijas un lietusūdens sakārtošanas darbus, Kaijas ielā. Būvdarbu laikā tiks slēgta satiksme. Ar plānoto satiksmes organizēšanu aicinām iepazīties šeit. Noslēdzoties remontdarbiem Kaijas ielas segumu izklās ar bruģi un tiks atjaunots ielas apgaismojums.

Jūlija sākumā kanalizācijas tīklu sakārtošanas darbi tiks uzsākti Eduarda Veidenbauma ielā, bet jūlija vidū jaunu kanalizācijas tīklu izbūve – Nītaures ielā.

Lai iedzīvotājiem un viesiem vieglāk apbraukt ielu slēgtos posmus, būvdarbu laikā ir uzstādītas ceļa zīmes un satiksmes organizācijas shēmas.

Sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšanas darbi, kurus veic SIA „Monum”, notiek projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta”, Nr.5.3.1.0/16/I/001, laikā ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi