×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-29
Uzsākta reģistrācija jaundzimušo pasākumam „Esmu dzimis Siguldas novadā”

1.jūlijā atklāta elektroniska novadnieku pieteikšanās jaundzimušo godināšanas pasākumam „Esmu dzimis Siguldas novadā”, kurā tiks godinātas novadnieku ģimenes, kuru mazuļi piedzimuši no 2018.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam. Īpašās piemiņas monētas „Esmu dzimis Siguldas novadā” var saņemt jaundzimušie, kuru pirmā deklarētā dzīvesvieta līdz pasākuma norises dienai ir Siguldas novadā, kā arī vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novadā ne mazāk kā vienu gadu pirms pasākuma norises dienas. Svinīgais jaundzimušo godināšanas pasākums notiks 4.augustā.

Lai pieteiktos pasākumam, ģimenei, autorizējoties ar internetbankas datiem vai e-parakstu, Siguldas novada pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv līdz 25.jūlijam būs iespēja pieteikties svinīgā pasākuma apmeklējumam.

Ģimenes, kuras pieteiksies pasākumam, jūlija beigās saņems ielūgumu, savukārt tās ģimenes, kuras neatbildīs pasākuma nolikumā noteiktajai kārtībai, desmit dienu laikā saņems atteikuma vēstuli uz e-pasta adresi, kura tiks norādīta, aizpildot elektronisko pieteikumu.

Tās ģimenes, kurām nav iespēja piekļūt internetam vai datoram, aicinātas pieteikumu aizpildīt pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, Mores un Allažu pagastu pārvaldēs vai kādā no novada bibliotēkām, kurās pieejami publiskie datori.

Ģimenes, kuras pasākumu nevarēs apmeklēt, līdz 20.decembrim aizpildot elektronisku iesniegumu portālā e.sigulda.lv, monētas varēs saņemt pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3.

To jaudzimušo reģistrācija, kas atbilst nolikumā noteiktajam un piedzimuši no 2018.gada 1.jūlija līdz 31.decembrim, reģistrācija notiks no 2019.gada 1. līdz 31.janvārim.

Plašāk par pasākuma norisi un pieteikšanos iespējams uzzināt nolikumā „Par Siguldas novada jaundzimušo pasākuma „Esmu dzimis Siguldas novadā” organizēšanu”.

Atgādinām, ka 25.maijā spēkā stājās Vispārīgā datu aizsardzības regula, saskaņā ar kuru Siguldas novada pašvaldība izdevusi vairākus normatīvos aktus, kuros iekļauta informācija par personas datu apstrādes nolūku, apjomu un aizsardzību, kā arī cita informācija, kas attiecas uz datu apstrādi. Ņemot vērā izmaiņas datu apstrādes jomā, kas skar visas Eiropas Savienības dalībvalstis, Siguldas novada pašvaldība mainījusi kārtību, kādā Siguldas novada iedzīvotāji tiks aicināti piedalīties šādos pašvaldības organizētos pasākumos: jaundzimušo godināšanā „Esmu dzimis Siguldas novadā”, pasākumā „Zelta kāzas”, kurā godina pārus, kas laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadu, kā arī novadnieku sveikšanu 100 un vairāk gadu jubilejās. Turpmāk tiem novadniekiem, kuri vēlēsies piedalīties publiskajos pašvaldības pasākumos, būs jāpiesakās pašiem, apliecinot piekrišanu pašvaldībai apstrādāt personas datus.

Plašāku informāciju par pieteikšanos pasākumiem aicinām lasīt šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi