×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-06-29
Noslēdzies „S!-Velo 2018” sacensību trešais posms

Fischer Slēpošanas centrā 28.jūnijā tika aizvadīts „S!-Velo 2018” treniņsacensību 3.posms, kurā piedalījās 188 dažāda vecuma velobraucēji. Dalībnieki sacentās 22 vecuma grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem Dipu-dapu klasē, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

Sacensības notika piecās dalībnieku grupās – SV-16, SV-Juniori, SV-Elites, SV-40 un SV-Open, kur bija jāveic kopēja distance gar Gauju Rāmkalnu virzienā.

Treniņsacensību noslēgumā tika apbalvoti 2.posma sacensību absolūti ātrākie apļa laika uzrādītāji SV grupās, kuriem bija jāveic 1,2 kilometru, divu kilometru, kā arī piecu kilometru apļa distance. 1,2 kilometru distancē uzvaras ieguva Ieva Jurēviča un Georgs Tjumins, savukārt divu kilometru distancē ātrākie bija Elza Bleidele un Renārs Jumiķis. Helēna Mūrniece un Jēkabs Vītols izcīnīja uzvaras piecu kilometru distancē, iegūstot Fatbike piedzīvojumu specbalvu no Fischer Slēpošanas centra.

„S!-Velo 2018” sacensībās šīs vasaras trijos posmos pulcēja teju 550 riteņbraucējus. Sieviešu konkurencē 3.posma līderes ir: Paula Lazdāne S-Dipu dapu grupā, Astrīda Celmiņa S-Elite grupā, Ilze Augstkalne S-Open grupā, Sofija Šaicāne S-6 grupā, Beatrise Fokrota S-8 grupā, Ieva Jurēviča S-10 grupā, Elza Bleidele S-14 grupā, kā arī Solvita Šteinbauma S-40 grupā. Vīriešu konkurencē labākos rezultātus 3.posmā uzrādīja: Gustavs Kalniņš V-Dipu-dapu grupā, Oskars Saulītis V-Elite grupā, Jēkabs Vītols V-Junioru grupā, Juris Bērziņš V-Open grupā, Alberts Rīts V-6 grupā, Gustavs Bērziņš V-8 grupā, Georgs Tjumins V-10 grupā, Jēkabs Olivers Skrabcis V-12 grupā, Renārs Jumiķis V-14 grupā, Rainers Paeglis V-16 grupā, kā arī Lauris Ermansons V-40 grupā. Kopējie sacensību rezultāti pieejami šeit.

Vasarā paredzēti vēl divi riteņbraukšanas sacensību seriāla posmi – „S!-Velo 2018” 4.posms 26.jūlijā un noslēdzošais treniņsacensību posms 30.augustā.

Plašāka informācija par Fischer Slēpošanas centrā notiekošajiem pasākumiem ir pieejama centra Facebook profilā un Siguldas Sporta centra tīmekļa vietnē.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Aneta Galdiņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi