×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-03
Noslēgušās sporta un atpūtas un angļu valodas nometnes

Jūnijā Lādezera pamatskolā notika SIA „Hello" organizētās divas vasaras nometnes bērniem – sporta un aktīvas atpūtas nometne „Ritms” un angļu valodas nometne „Hello Summer 2018”.

Sporta un aktīvās atpūtas nometnē „Ritms” bērni piedalījās dažādās aktivitātēs, izklaidēs un treniņos, tāpat bērniem bija iespēja piedalīties Lādezera ielīgošanas pasākumā. Nometnes laikā dalībnieki devās ekskursijā uz Limbažiem aplūkot Limbažu pilsdrupas un pavadīt laiku pie Lielezera. Savukārt Lādezera ielīgošanas pasākumā bērni vēroja uzvedumu ar tautas dejām un dziesmām. Nometnes noslēgumā tika rīkots koncerts, kurā uzstājās meitenes, rādot nometnes laikā apgūto aerobikas vingrojumu programmu.

Angļu valodas vasaras nometnē „Hello Summer 2018” piedalījās 28 dalībnieki – Siguldas un Rīgas skolu 1.–6.klašu skolēni. Nometnes laikā bērni cītīgi atkārtoja un papildināja angļu valodas zināšanas, kā arī iesaistījās nometnes rīkotāju veidotajos uzdevumos, kas aizgūti no pasaku grāmatas „Alise Brīnumezemē”. Nometnes noslēguma pasākumā bērni iepriecināja vecākus ar pašizveidotu lugas pirmizrādi angļu valodā no pasaku grāmatas „Alise Brīnumzemē” motīviem.

Nometnes līdzfinansēja Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi