×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-07-03
Notiks bezmaksas lielgabarīta, elektrisko iekārtu un zaļo atkritumu savākšanas akcija

24.jūlijā no plkst.14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā „Zemdegas” notiks bezmaksas sadzīves lielgabarīta, zaļo un dārza atkritumu savākšanas akcija.

Akcijas laikā Siguldas novada iedzīvotāji bez maksas varēs nodot sadzīves lielgabarīta atkritumus – dīvānus, skapjus, krēslus, galdus, paklājus un citus sadzīves priekšmetus, tāpat bez maksas būs iespēja nodot jebkāda veida nolietotās un nederīgās elektriskās un elektroniskās iekārtas ar visām komponentēm, zaļos un dārza atkritumus, kā arī vieglās automašīnu riepas. Par maksu – 20.00 EUR/m3, tiks pieņemti jaukta tipa celtniecības atkritumi.

Atgādinām, ka uzklausot iedzīvotāju ierosinājumus, mainījies SIA „Jumis” šķiroto atkritumu pieņemšanas laukuma „Zemdegas” darba laiks. Turpmāk papīru, kartonu, tetrapakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, riepas, luminiscētās spuldzes, nolietotās elektropreces neizjauktā veidā ar visām komponentēm, kā arī bioloģiski noārdāmos atkritumus novadnieki bez maksas var nodot:

  • otrdienās no plkst.12.00 līdz 17.00;
  • trešdienās no plkst.15.00 līdz 19.00;
  • ceturtdienās no plkst.10.00 līdz 17.00;
  • sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.

Tāpat atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA „Jumis” aicina privātmāju īpašniekus kļūt par videi draudzīgu mājsaimniecību un saņemt  maisus vieglā iepakojuma un stikla šķirošanai, kas bez maksas pieejami uzņēmuma klientu apkalpošanas centrā, Rūdolfa Blaumaņa ielā 10. Specializētajos maisos var ievietot tīras un saplacinātas PET pudeles, skārdenes, papīru, kartonu, plastmasas iepakojumu. Stiklam paredzētajā maisā var ievietot stikla pudeles un burkas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi